• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.11.2021

09:28

Bolne reči Merime Njegomir 10 dana pre smrti! Verovala je da će se izboriti!

Žarko Radovančev

Kultura

Bolne reči Merime Njegomir 10 dana pre smrti! Verovala je da će se izboriti!

Podeli vest

Pevačica Merima Njegomir preminula je u 69. godini, a pre deset dana pevačica je pričala o svom stanju, rekavši da veruje lekarima

- Zdravstveno se osećam loše, borim se protiv teške bolesti. Sa velikim timom stručnjaka i lekara nadam se da ću se izboriti sa ovom teškom bolešću. Upotrebljavam svu svoju snagu i sve ono što sam prethodnih godina imala, tu moju energiju i da pokušavam da se izborim. Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja, mislim pozitivno - rekla je Merima 10. novembra i dodala da su joj deca najveći saveznici u borbi:

- Uz veliku pomoć i podršku moje dece, kao i prijatelja i kolega koji se javljaju i za koje vidim da me vole, nekako mi ovo lakše pada i nadam se da ću na najbolji način moći da se izborim sa ovim. Šta da kažem... Obolela sam kao i milioni ljudi što obolevaju u svetu, pa eto, i mene je pogodilo, nažalost.

- Ja koja sam uvek eksplodirala od energije, ali bol se javi i onda ste u stvari, prepušteni sebi i naravno svojima oko sebe, a moje četvoro dece su maksimalno uz mene i bore se zajedno sa mnom, tako da se nadam da ću pobediti sve ovo. Samo mi ostaje borba - zaključila je Merima tada za Pink.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija