• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Vujinović / Informer

21.06.2023

09:00

GLUMAC SE MUČIO GODINU I PO DANA DA SKINE VIŠAK KILOGRAMA! Peđa Damnjanović izbacio gluten i smršao 11 kilograma!

Instagram

Kultura

GLUMAC SE MUČIO GODINU I PO DANA DA SKINE VIŠAK KILOGRAMA! Peđa Damnjanović izbacio gluten i smršao 11 kilograma!

Podeli vest

Predrag Damnjanović odlučio je da topi masti, a da pojača mišićnu masu, pa je sam iz ishrane izbacio peciva, šećer i skrob. Glumac je sva jela spremao na pari, a otkrio i koje gazirano piće nije izbacio.

Predrag Damnjanović mučio se godinu i po dana da smrša, dok nije shvatio da je intolerantan na gluten. Kada je promenio ishranu, kilogrami su počeli da se tope, pa je glumac izgubio čak 11 kila.


- Kada prvenstveno zbog zdravlja promenite svest u glavi i zdrav način ishrane prihvatite kao stil života, nijedna dijeta vam ne pada teško, ma koliko surovo izgledala. Dugo sam razmišljao koja hrana bi prijala mom organizmu. Nisam znao da li treba da dobijem na masi i da jedem ugljene hidrate ili da masti svedem na minimum. Kada sam izabrao ovo drugo, promenio sam način ishrane. Odmah sam izbacio peciva, šećer i skrob - započinje priču glumac i objašnjava kako izgleda njegov jelovnik:

Foto: Instagram

Peđa pre dijete


- Doručak mi je uvek lagan, jedem musli sa sirovim bademom i jezgrom koštica kajsije. Za ručak volim da pojedem supu, a najomiljenija mi je sa šitaki pečurkama. U ishranu sam ubacio himalajsku so, a običnu izbacio iz upotrebe. Mahom jedem namirnice bez glutena. Često spremam na pari ćuretinu, kukuruz i šargarepu, i to upotpunim šoljom kefira. Uveče ne jedem ništa teško, već pravim jela na vodi. Na primer, pojedem ćureći batak skuvan u vodi, a uz to spremim vitaminsku salatu. Gazirano ne pijem godinama, osim kisele vode.

Foto: Instagram

Sada ima 63 kilograma


Predrag kaže da često zbog dugih snimanja nema vremena da jede, ali zato nikada ne propušta treninge.

- Treniram bar tri puta nedeljno. Imam troje dece, pa često sa njima i prijateljima vozim rolere na Adi ili trčimo na Košutnjaku. Sve češće igram tenis, a volim i da skijam. Mnogo mi prija taj tempo života. Bitno je da ljudi shvate da je fizička aktivnost važna, kako bismo spremni dočekali starost. Zato bi trebalo sada, dok smo mladi, da ojačamo mišiće i pomognemo telu da nas što duže služi.

Foto: Instagram

Glumac ponosno pokazuje mišiće

TRIK SAVET: Svakog jutra popijte pola čaše limunovog soka sa kašičicom jabukovog sirćeta jer će vam ta kombinacija pokrenuti metabolizam

OVO JEDE PREDRAG DAMNJANOVIĆ

Doručak: Tri rovita jaja
Ručak: Supa sa bezglutenskim rezancima
Večera: Ćureći batak sa vitaminskom salatom

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija