• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2023

15:22

Imala je mesec dana kada joj je majka poginula! Pogledajte kako danas izgleda ćerka slavne glumice Ene Begović

Printscreen You Tube

Kultura

Imala je mesec dana kada joj je majka poginula! Pogledajte kako danas izgleda ćerka slavne glumice Ene Begović

Podeli vest

Cenjena i izuzetno atraktivna Ena Begović bila je jedna od istaknutih figura u jugoslovenskom filmskom svetu.

Samo mesec dana nakon što je postala majka i donela na svet svoju ćerku Lanu, ova poznata jugoslovenska glumica suočila se sa nesrećom koja je prekinula njen životni put. Njen život se tragično prekinuo kada je automobil u kom se nalazila srušio u provaliju. Ipak, čudo se desilo jer je njena tek rođena beba preživela ovu tragičnu nesreću.

Na kobni 15. avgust 2000. godine, Ena Begović je krenula sa suprugom Josipom Radeljakom, njegovim sinom Leom, svojom majkom Terezom i svojom jednomesečnom ćerkom Lanom u posetu kompozitoru Stipici Kalođeri, na suprotnoj strani ostrva Brač. Leo je u mestu Splitska odlučio da promeni mesto sa ocem, preuzimajući ulogu vozača džipa. Nažalost, automobil kojim su putovali je izgubio kontrolu na strmom putu i sleteo u provaliju. U ovoj stravičnoj nesreći, Ena Begović je izgubila život na licu mesta, dok su njen suprug, njegov sin i majka pretrpeli povrede. Čudesno, njihova tek rođena ćerka Lana je preživela nesreću i morala je biti hospitalizovana. Ovaj tragični događaj ostavio je trajan utisak na svet glume i obožavaoce, podsećajući nas na prolaznost i krhkost života.

Nekoliko nedelja pre tragedije, Ena je pristala da pozira s tek rođenom ćerkom u naručju za jedan hrvatski magazin, ne sluteći da neće biti još mnogo prilika za fotografije.

 

 

O lepoti slavne glumice i dalje se priča na našim prostorima, a da iver ne pada daleko od klade pokazuje upravo njena ćerka Lana, koja je danas lepotica bez premca i ― prava slika i prilika čuvene Ene Begović.

I dok je nasledila majčinu lepotu, Lana nije odlučila da pođe njenim putem, pa se danas ne bavi umetnošću. Ona je, naime, studirala međunarodnu ekonomiju i menadžmenta na čuvenom Univerzitetu Bokoni u Milanu.

 

 

Kako je odlučila da se ne bavi javnim poslom, Lana se ne pojavljuje često na gradskim događajima u Hrvatskoj, a njen profil na društvenoj mreži Instagram je zaključan i ne eksponira se u medijima. O njenom životu se ne zna mnogo, a ono malo detalja koji su poznati o njoj javnost je saznala od njenog oca Josipa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija