• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

17.09.2024

13:30

Ekskluzivne fotografije! Oni su novi Žika i Milan! Počelo snimanje "Žikine dinastije": Čuveni Boba se vraća u kultnoj ulozi, evo kako sada izgleda

printskrin jutjub

Kultura

Ekskluzivne fotografije! Oni su novi Žika i Milan! Počelo snimanje "Žikine dinastije": Čuveni Boba se vraća u kultnoj ulozi, evo kako sada izgleda

Podeli vest

U Beogradu je počelo snimanje dugo očekivanog novog nastavka serijala "Žikina dinastija" u režiji Milana Konjevića, a po scenariju naše nagrađivane spisateljice i profesorke Fakulteta dramskih umetnosti Milene Marković.

Novi budući bioskopski hit nosiće naziv "Povratak Žikine dinastije", a glavnu ulogu tumači Nikola Kojo, koji se vraća u liku Miše Pavlovića, posle više od 30 godina.

Miši u Srbiju dolaze sinovi, u tumačenju mladih Nikole Bruna i Gavrila Ivankovića, koje dugo nije video, jer žive sa Natašom u Moskvi, ali kada stignu momci koji nose imena svojih pradeda - Žike i Milana, počinje nova luda godina, prepuna smeha, avanture, ali i porodičnih vrednosti.

Od starih likova vraćaju se voljena Frau Elza i dragi Boba, odnosno Vesna Čipčić i Vladimir Petrović, uz još neke poznate likove iz prethodnih nastavaka, a sve pod supervizijom Jovana Markovića, tvorca serijala.

Foto: Ana Dragović

Vladimir Petrović (desno) kao čuveni Boba

Jednu od glavnih uloga odigraće naša poznata manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska, kojoj će ovo biti prva uloga na filmu, uz podršku voljenih domaćih glumačkih imena: Srđana Timarova, Mladena Sovilja, Jova Maksića, Milene Predić, Slobodana Bode Ninkovića, Ljiljane Stjepanović, ali i mladih glumica Katarine Veljović, Tamare Radovanović i Mine Nenadović.

Foto: Ana Dragović

Vesna Čipčić (u sredini) kao Elza i Vladimir Petrović (desno) kao Boba

U epizodnim ulogama naći će se i Draško i Zoran Anđić. Film će se, pored Beograda i Pančeva, snimati i na atraktivnim lokacijama Zlatibora. 

Producenti filma su Milan Todorović, Ognjen Rakčević, Goran Peković i Jovan Marković, dok je izvršni producent Ivica Vidanović. 

Foto: Ana Dragović

 

Film je podržan sredstvima Filmskog centra Srbije za sufinansiranje proizvodnje dugometražnih igranih filmova sa komercijalnim potencijalom, dok je kao finansijer tu i platforma Apollon, na kojoj će biti dostupan posle bioskopske distribucije u Srbiji i regionu, ali i širom dijaspore. Novi nastavak Žikine dinastije, bioskopska publika će  moći da pogleda na jesen iduće godine.

Producentske kuće iza ovog ostvarenja su Talking Wolf Productions, Olimp Produkcija, Film i Ton, kao i Cinnamon Films. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Petković iz Brisela: Brojne teme bile za pregovaračkim stolom, Bisljimi odbio razgovor! Očekuje nas razgovor sa predstavnicima NATO o mostu na Ibru!
Politika

Petković iz Brisela: Brojne teme bile za pregovaračkim stolom, Bisljimi odbio razgovor! Očekuje nas razgovor sa predstavnicima NATO o mostu na Ibru!

Direktor Kancelarije za Kosovu i Metohiju rekao je danas posle sastanka u Briselu sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom da su za pregovaračkim stolom bile brojne teme, ali da do trilateralnog sastanka nije došlo jer je glavni prištinski pregovarač Besnik Bisljimi to odbio.

17.09.2024

15:42

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija