• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

18.09.2024

11:02

Pojavio se snimak poslednjeg dana snimanja "Selo gori, a baba se češlja": Glumci se grle i plaču, a od onoga što su jedni drugima rekli srce se cepa

printscreen

Kultura

Pojavio se snimak poslednjeg dana snimanja "Selo gori, a baba se češlja": Glumci se grle i plaču, a od onoga što su jedni drugima rekli srce se cepa

Podeli vest

Serija "Selo gori, a baba se češlja", čiji je tvorac glumac, reditelj i producent Radoš Bajić, jedna je od najgledanijih serija svih vremena ne samo u Srbiji, već i šire.

Iako je premijerno emitovanje počelo sada već davne 2007. godine, i dan-danas se, sa svakom reprizom gleda s istim žarom i interesovanjem publike, te je stekla i status kultnog ostvarenja.

Radašin, Milašin, sin Dragan, Radojka, Zlatana, Đoda... samo su neki od likova čije se replike citiraju u svakodnevnom govoru ljudi s ovog područja, a glumci su toliko upečatljivo izneli svoje likove tokom četvorogodišnjeg snimanja da ih publika i dan-danas veže za njih.

Foto: printscreen

 

Društvenim mrežama sada kruži snimak koji pokazuje šta se dešavalo iza kamere poslednjeg dana snimanja. Na njemu se može videti koliko je glumcima bilo teško što je višegodišnjoj saradnji i druženju došao kraj.

Gotovo da nije bilo onog ko se nije rasplakao, a njihovi zagrljaji, reči i pozdravi mnoge su ganuli.

- Strašno mi je teško. I znam da nikada više neću raditi ovako jedan lep posao - rekla je glumica Olga Odanović, koja je tumačila lik Zlatane.

Foto: printscreen

 

Glumica Ljiljana Stjepanović je zaplakala.

Ej, gledaj me u oči - govorio joj je Radoš Bajić dok ju je grlio.

Legendarni Milorad Mandić Manda, koji je u seriji tumačio lik Milašina, obratio se kolegama emotivnim rečima.

- Hvala svima što ste trpeli i nervoze i što ste zajedno sa mnom uživali četiri godine praveći ovu seriju. Da dâ Bog da se sretnemo ponovo, na ovom ili na nekom drugom poslu, sasvim je svejedno, biće mi milo da vas vidim - rekao je on dok je grlio Nenada Okanovića, koji je tumačio lik sina Dragana.

Foto: PrintScreen YouTube

 

Ekipi se obratio i autor serije i glumac Radoš Bajić.

- Bilo je veoma, veoma lako raditi sa takvim divnim ljudima, sa tako veličanstvenim, darovitim i talentovanim ljudima, čiji se dar i talenat ne može izmeriti. To je prosto čarobno. Veličanstveno. Zbilja završamo seriju, ali ćemo se mi sresti ponovo, to je sasvim sigurno. Mi nećemo prestati da sarađujemo - poručio je tada Bajić.

- Ponosna sam što sam bila član ovakve ekipe i što je Radoš imao poveranja da mi poveri ovakvu čarobnu ulogu. Zahvalna sam - rekla je čiji je lik tumačila Ljiljana Stjepanović, koja je u seriji "Selo gori, a baba se češlja" glumila Radašinovu suprugu Radojku.

Pogledajte dirljiv video koji se nalazi na kraju teksta:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Prebacivanje klime sa hladnog na toplo, nemoguća misija! Majstor otkriva "caku"
Društvo

Prebacivanje klime sa hladnog na toplo, nemoguća misija! Majstor otkriva "caku"

Posle visokih temperatura, nastupile su niske temperature za koje naši organizmi nisu bili spremni. S obzirom na to da još uvek nije počela grejna sezona mnogi su posegli za brzim rešenjem kako bi zagrejali svoj životni prostor. Posle visokih temperatura, nastupile su niske temperature za koje naši organizmi nisu bili spremni. S obzirom na to da još uvek nije počela grejna sezona mnogi su posegli za brzim rešenjem kako bi zagrejali svoj životni prostor.

18.09.2024

15:08

TV

Britanska služba MI6 planira da ubije Vulina?! Spremni su i na fizičku likvidaciju, a ne samo političku! (VIDEO)
Live TV

Britanska služba MI6 planira da ubije Vulina?! Spremni su i na fizičku likvidaciju, a ne samo političku! (VIDEO)

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, koji je najproruskiji političar na Balkanu, mora da snosi posledice za svoje proruske stavove, tvrdi albanski portal "Insajderi". Oni tvrde da britanska služba MI6 planira da njega smeni. Ove navode za Informer su u "Info jutru" komentarisali penzionisani pukovnik Kontraobaveštajne službe (KOS) Ljuban Karan, profesor dr Zoran Milosavljević sa Instituta za političke studije i Perko Matović iz Centra za nacionalnu politiku.

18.09.2024

10:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija