• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.07.2015

16:07

ZAGREVANJE ZA GITARIJADU Bendovi praše na Trgu!

Showbiz

ZAGREVANJE ZA GITARIJADU Bendovi praše na Trgu!

Podeli vest

Drugog dana pratećeg programa 49. Gitarijade WARM UP 2015, pred zaječarskom publikom na centralnom gradskom trgu sinoć su nastupila još četiri benda

Warm Up  je i ove večeri okupio brojne  poklonike dobrog gitarskog zvuka. 

Zagrevanje pred 49.  Gitarijadu, prošle večeri  je otvorio bend Bele Najk Čarape,  predstavivši se fuzijom hip-hopa, hard cora i fanki zvuka. Memento je bio drugi po redu bend, a nastupom je oduševio sve prisutne. 

Promo

Odličan nastup, pun energije, imao je i bend Ulix, sastavljen od mladih, ali iskusnih zaječarskih muzičara. Glavni vokal Ulixa je i član nekadašnje grupe Priručnik Janga Trovača pobednika po glasovima publike 39. Gitarijade. 

VIS Novi Dan, pobednik 46. Gitarijade prema glasovima publike, dao je poseban pečat na kraju druge večeri programa Warm Up 2015. 

Program se nastavlja večeras a nastupiće bendovi Persona Non Grata, Good Ol' Bastards i School Bus.

U utorak nastupaju Bas i Stega, pobednici 46. Gitarijade prema odluci publike, a potom Texas Flood, uz direktan prenos koncerta na Radio Beogradu 202.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Daca

pre 8 godina

Vece je bilo fantasticno. Prava rock atmosfera i zaista zagrevanje pred Gitarijadu.

Milica

pre 8 godina

Fenomenalna zabava pred pocetak veoma dobre gitarijade. Ove godine je organizacija celokupne manifestacije premasila sebe.

Maja

pre 8 godina

Iznenadjena sam ovogodisnjom organizacijom ,na sve su mislili ali bukvalno. Ovo ce biti izuzetna gitarijada za pamcenje. Sinoc je na trgu bilo vise nego dobro.

Ana

pre 8 godina

Da su hteli bolje mislim da ne bi mogli. Vece na trgu je davalo takav adrenalin da je to nevidjeno. Stvarno je bilo pravo ludilo. Ma bravo.

Boskic

pre 8 godina

Organizacija zaduzena za Gitarijadu ove godine se bas potrudila,toliko desavanja na centru da je super doci u Zajecar i uzivati.

Daria

pre 8 godina

Dosta dobrih bendova , bice ovo odlicna Gitarijada.

sara

pre 8 godina

Gitarijada poslednjih godina dozivljava izuzetnu ekspanziju,a pocela je kao jedno lokalno takmicenje da bi u jednom trenutku cela Jugoslavija znala za Zajecar i za Gitarijadu.Gitarijada je postala zastitni znak Zajecara i kao takvu je treba negovati.

laura

pre 8 godina

Neprocenjiv je uticaj gospodina Mirkovica,koji je vrhunski menadzer i izuzetan poznavalac ovog zanata.Bitne stvari su postavljene na svoje mesto i to ce rezultirati jednim rock spektaklom za pamcenje.

lili

pre 8 godina

Prosla Gitarijada je zapamcena po do tada najvecoj posecenosti,a ova 49 Gitarijada uverena sam da ce biti posecenija.Unapred se radujem ovom spektaklu.

kika

pre 8 godina

Generacije i generacije mladih iz citave bivse Jugoslavije stasavale su uz Zajecarsku Gitarijadu.Mnogi su bendovi stekli afirmaciju bas nastupom na Gitarijadi.Zbog svega toga grad Zajecar pruza podrsku i kontinuirano radi na unapredjenju ovog festivala.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17