• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr.Informer.rs

03.07.2015

09:37

TOP 15 poznatih faca koje su zavisnici od seksa!

Showbiz

TOP 15 poznatih faca koje su zavisnici od seksa!

Podeli vest

Predstavljamo vam nekoliko najpoznatijih slavnih ličnosti koji su zavisni od seksa. Da li ste znali da su Anđelina Džoli i njen bivši suprug Bili Bob Torton zavisnici od seksa?

Glumac Kolin Farel za kojim lude mnoge žene širom sveta je toliko zavistan od seksa da je svojevremeno svoju 70- godišnju koleginicu nagovarao da imaju seks.

Rijaliti zvezda Lindzi Lohan, sama po sebi je već problematična. On ne samo da je zavisna od seksa, nego i od alkohola i droga.

Pop princeza Britni Spirs i njen suprug Kevin Federlajn imali su nekada seks maratone. To je iz razloga što pevačici nikada nije bilo dosta seksa.

Glumac Majkl Daglas u dva filma je glumio da je zavisnik od seksa, što mu nije teško palo jer je već takav u stvarnosti. On je jedan od onih koji su zbog toga morali da se leče u klinici.

AP PHOTO

Džon Kenedi je često pominjan kao neko ko je zavistan od seksa i da je zbog toga imao ozbiljne probleme.

Poznati golfer Tajger Vuds je neko ko je već popularan kao ženskaroš i zavisnik od seksa.

Bivši suprug Keti Peri, Rasel Brend ne samo da je imao problem sa alkoholom i drogama, nego i sa seksom. Jednom je za mesec dana spavao sa 80 žena.

Instagram

Reper Kanje Vest je takođe zavisnik od seksa. Kim Kardašijan najbolje zna, zar ne?

Glumac Bili Marej je jedan od onih koji su takođe zavisni. 

Foks Molder, odnosno Dejvid Duhovni je 2008. godine bio na odvikavanju od seksa.

Naravno, tu su i Džesi Džejms, Čarli Šin..

Anđelina Džoli je poznata kao neko ko je zavistan od seksa i da u toku odnosa voli da koristi noževe. Bogatašica Paris Hilton se takođe ubraja u njih, ali i bivši suprug Anđeline Džoli Bili Bob Torton.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija