• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Superžena/informer.rs

12.12.2016

11:48

PAKLENI PLAN VIKTORIJE BEKAM! Kako će deca nastaviti da grade njihov brend?

Showbiz

PAKLENI PLAN VIKTORIJE BEKAM! Kako će deca nastaviti da grade njihov brend?

Podeli vest

Viktorija Bekam ima privatnu kampanju pod nazivom “za budućnost” u kojoj sakuplja novac koji njena deca zarade. Deca polako prestižu mamu po zaradi, a očekuje se da će za par godina prestići i tatu

Svi njeni sinovi su već poslovno angažovani, a ona je smislila pametan način da ulaže u njihovu budućnost. Oni već sada zarađuju sami, ne zavise od roditelja. 

(FOTO/VIDEO) POKUŠAVA DA POMOGNE NA SVE NAČINE! Evo zašto žena poznatog fudbalera prodaje majice!

Nedavno je Kruz, najmlađi sin fudbalera Dejvida i pevačice Viktorije Bekam snimio pesmu koja je postal hit i na njoj zaradio milione. Iako pesma nije ništa posebno, Kruzovo prezime i činjenica da je u jednoj od najpoznatijih porodica dovela ga je do uspeh. 

U posednjih par godina, Bekamovi angažuju decu da doprinose porodičnom biznisu. Njihov najstariji sin Bruklin se već bavi fotografijom a čak je stigao da uradi modni editorijal za neke od najpoznatijih brendova. Njega na Instagramu prati skoro osam miliona ljudi. Njihov srednji sin, Romeo, već dve godine je zaštitni znak firme "Barberi". Iz ove firme su rekli da je njegovo angažovanje povećalo prodaju ovog brenda za čak 15 odsto. I njihova ćerka Harper polako ulazi u biznis, ona je već postala modna ikona na Instagramu.

(VIDEO) ZVEZDA U NAJAVI! Najmlađi sin Viktorije i Dejvida Bekama postao pevač!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stefke

pre 7 godina

Te oci i pogled govore vise od svega, retko frustrirana osoba zeljna uspeha. To se videlo jos od spajsica, sve su bile opustene i svoje, samo je ova i tada bila olicenje kompleksa i frustracija. Da li iko zapazio dejvidovu boju glasa, neverovatno piskav glas kao da ima deset knedli u grlu. Bas su se nasli, lokalni fudbaler bez skole i lokalna lujka koja nikada nije umela da peva. A i ova tri klinca su horor za gledanje, mogu misliti u sta ce izrasti, kao madonin roko. I sve to po ceo dan poturaju nasoj deci kao svetle primere plus kardasijanke i pink garave zvezde. Motku u ruke.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija