• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

05.06.2017

18:40

KO VAM KRIV ŠTO STE BIRALE DADILJE LEPOTICE! Ovi brakovi nisu uspeli zbog bebisiterki koje su angažovali!

Showbiz

KO VAM KRIV ŠTO STE BIRALE DADILJE LEPOTICE! Ovi brakovi nisu uspeli zbog bebisiterki koje su angažovali!

Podeli vest

Čuvale su decu poznatim mamama. Ali ispostavilo se da su se zbližile i sa tatama

Gven Stefani i Gavin Rosdejl 

Gven i Gavin važili su za jedan od najskladnijih holivudskih parova, a onda je kao grom iz vedra neba stiglo saopštenje para u kom su objavili da se razvode. Njihov brak potrajao je 13 godina tokom kojih su dobili tri sina. Brzo su se pojavile informacije da je Kevin prevario svoju suprugu sa dadiljom svojih sinova, a da se nešto stvarno dešava, Gven su upozorili prijatelji.

Dženifer Garner i Ben Aflek 

Kada je objavljeno da se Dženifer Garner i Ben Aflek razvode mnogi nisu mogli da poveruju u to. Nakon deset godina braka i troje dece, jedan od najpoznatijih holivudskih parova odlučio je da se rastane. Magazin "Ju-Es vikli" objavio je da je jedan od glavnih razloga za razvod zapravo dadilja njihove dece, Kristin Uzunijan. Iako su iz PR tima poznatog glumca tvrdili da je sve to izmišljotina, magazin "In tač" objavio je fotografije nastale u luksuznom hotelu Bel-er na kojim se Kristin Uzunijan sunča kraj bazena, a izvor ovog magazina tvrdi da je sve troškove luksuznog odmora platio upravo Ben.

Uma Turman i Itan Houk 

Možda najpoznatiji primer za to koliko dadilje mogu biti opasne po brak holivudskih zvezda su Itan Houk i Uma Turman. Itan i Uma su se razveli 2005. godine, nakon pet godina braka, a glumac je vrlo brzo nakon razvoda oženio dadilju svoje dece Rajan Šohjuz. 

Iz braka sa Umom Itan ima dvoje dece, baš kao i u braku sa Rajan, koji još uvek traje.

Viktorija i Dejvid Bekam 

Afera koja je 2004. godine uzburkala javnost, bila je ona koju je ispričala asistentkinja Dejvida Bekama i dadilja njegove dece Rebeka Los tabloidu "Njuz ov d vorld". Dadilja je ispričala da je četiri meseca bila u vezi sa tadašnjim igračem Real Madrida, kao i da ima seksi SMS poruke koje to potvrđuju.

Arnold Švarceneger i Marija Šrajver 

Priča poznatog glumca dokaz je da nijedna tajna zauvek ne može da ostane tajna. Arnold je svoju suprugu prevario mnogo godina pre nego što je ona to otkrila. I ne samo to. 


Holivudski glumac i bivši guverner Kalifornije sa dadiljom svoje dece dobio je dete. Mildred Baena je rodila sina legendarnom "Terminatoru" pre 15 godina, nekoliko dana pre nego što je Marija Šrajver rodila sina Kristofera. Kada je pre nekoliko godina tajna otkrivena, Marija je podnela zahtev za razvod braka.

Džud Lou i Sijena Miler 

Dok su bili zajedno važili su za jedan od najlepših parova na javnoj sceni, a onda je Džad prevario svoju verenicu sa dadiljom svoje dece. Nakon što je otkrivena glumčeva preljuba sa dadiljom Dejzi Vajt, Sijena je raskinula veridbu. 


Ipak, nekoliko godina kasnije, par se pomirio i ponovo verio, ali ni iz drugog pokušaja nisu uspeli da stignu do matičara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija