• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr

15.10.2019

18:04 >> 18:05

OBJAVLJENO JE IME LEPOTICE KOJA ĆE GLUMITI ŽENU MAČKU U NOVOM BETMENU! U pitanju je ćerka jednog SLAVNOG MUZIČARA! (VIDEO/FOTO)

Showbiz

OBJAVLJENO JE IME LEPOTICE KOJA ĆE GLUMITI ŽENU MAČKU U NOVOM BETMENU! U pitanju je ćerka jednog SLAVNOG MUZIČARA! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Glumica Zoe Kravic odabrana je za ulogu Žene mačke u novoj interpretaciji franšize o popularnom superheroju, uz Roberta Patinsona koji će glumiti Betmena

Blokbaster je u produkciji kuće Warner Bros, dok je režija poverena Met Rivsu. Snimanje u Velikoj Britaniji bi trebalo da počne trebao u januaru, izvestio je The Wrap.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

rouge pur couture, baby. ?

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on Sep 27, 2019 at 4:04pm PDT


Rivs, koji je režirao poslednja dva filma o Planeti majmuna, nasledio je ulogu reditelja od Bena Afleka, koji je napustio projekat.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wolf's red ?? available now #yslbeautyxzoecollection

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on Sep 16, 2019 at 10:30am PDT

 


Producenti su u maju objavili da će Patinson glumiti Betmena, a vest je izazvala podeljene reakcije.

ČOKOLADNI KROASANI GOTOVI ZA POLA SATA! Slatka večera za pamćenje!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@YSLBEAUTY #YSLBEAUTYXZOECOLLECTION ...comin soon ?

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on Aug 12, 2019 at 12:32pm PDT

 


Kravic, 30-godišnja kći Lise Bonet i muzičara Lenija Kravica, glumila je u HBO hitu "Big Little Lies", čije se snimanje završilo u julu. Osim toga, imala je uloge i u hitovima kao što su "Pobesneli Maks" i "X-Men".

 

 


Prikazivanje novog Betmena bi trebalo da počbe u junu 2021. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Zapad želi da amortizuje otpor Srbije ulasku tzv. Kosova u SE! Milivojević: Priština ništa nije uradila u vezi sa osnivanjem ZSO!
Politika

Zapad želi da amortizuje otpor Srbije ulasku tzv. Kosova u SE! Milivojević: Priština ništa nije uradila u vezi sa osnivanjem ZSO!

Kako se bliži 16. maj kada bi Komitet ministara u Strazburu trebalo da donese konačnu odluku da li će lažna država Kosovo ući u Savet Evrope, tako su sve glasnije najave da bi ovaj korak Prištine mogao da se odloži i uslovi formiranjem Zajednice srpskih opština. Takvu tezu zastupa i diplomata Zoran Milivojević, koji ocenjuje da bi to mogla da bude izlazna strategija Zapada kako bi se izbegle podele i rizik od kompromitovanja i neuspeha.

06.05.2024

09:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni
Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni

Devet osoba je ubijeno, a 12 povređeno u masovnoj pucnjavi koju je u noći 4. maja 2023. godine počinio Uroš Blažić u selima Dubona i Malo Orašje. Tih 12 ljudi imalo je sreću da preživi, ali su posledice koje su ostale trajne. Nevena Vujić iz Dubone je u tom trenutku imala 19 godina. Pogođena je sa više hitaca, a zbog ozbiljnosti povreda joj je amputirana leva podlaktica. Andrijana Mitrović iz Malog Orašja ostala je živa jer se pravila da je mrtva, te joj Blažić nije prišao.

06.05.2024

09:07

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija