• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.11.2019

18:42

SVETSKI POZNATA PEVAČICA SE "POKRILA" KNJIGOM, PA ZAMALO OTKRILA SVE! Ovo je njeno najizazovnije izdanje ikad! (FOTO)

Showbiz

SVETSKI POZNATA PEVAČICA SE "POKRILA" KNJIGOM, PA ZAMALO OTKRILA SVE! Ovo je njeno najizazovnije izdanje ikad! (FOTO)

Podeli vest

Nimalo nije sramežljiva

Pevačica s Barbadosa nimalo nije sramežljiva kad je reč o pokazivanju raskošnih oblina. Tako se nedavno razgolitila u dosad najizazovnijem izdanju kako bi promovisala novu knjigu.

Pevačica je skinula odeću, a strateška mesta prekrila je velikom knjigom. Telo je ukrasila tek ponekim komadom nakita, a pozirala je okružena crvenim i ružičastim cvećem.

Rijana je pozvala obožavatelje da kupe autobiografiju koja uključuje fotografije njenog odrastanja na Barbadosu i slike s koncertnih turneja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija