• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

16.08.2023

17:01

Tumara ulicama sa psom kao beskućnik! Neodoljivog glumca više niko ne prepoznaje:  Ispranih pantalona, neuredne kose i duge brade!

profimedia

Showbiz

Tumara ulicama sa psom kao beskućnik! Neodoljivog glumca više niko ne prepoznaje: Ispranih pantalona, neuredne kose i duge brade!

Podeli vest

Slavni holivudski glumac Kris Pajn, nekada poznat po svojoj neodoljivoj harizmi i izraženom šarmu prema ženama, danas se pojavljuje u potpuno drugačijem svetlu.

Sa svojih 43 godine, Kris je uhvaćen na ulicama Los Anđelesa u opuštenoj atmosferi koja je malo koga navela da ga prepozna na prvi pogled. Bio je zapušten i delovao je kao socijalni slučaj.

Na izgledu bivšeg zavodnika primetne su promene koje su dodatno naglasile njegovu zrelost. Proseda brada i duža kosa, koja se sada nesputano spušta niz njegov vrat, daju mu jedan suptilno sofisticiran izgled. Prošlo je vreme kada je bio začetnik beskrajnih šala, a danas izgleda kao čovek koji je pronašao svoj mir.

U svetlu ovih promena, malo je ko prepoznao čoveka koji je nekada bio inkarnacija mladenačkog šarma i muževne privlačnosti.

Foto: profimedia

 

 

Ljubavni život Krisa Pajna

Od 2018. godine, Kris je u vezi sa 36-godišnjom britanskom glumicom Anabelom Volis. Ova veza se činila stabilno, s obzirom na to da par često izbegavao javna pojavljivanja zajedno. Međutim, posle četiri godine veze par je prekinuo zabavljanje. Kris, čini se, više ne teži publicitetu i reflektorima kao nekada, već je pronašao svoj sklad u skrivenim trenucima s voljenom osobom.

Foto: profimedia

 

 

Ranije u svojoj životnoj priči, Kris je bio poznat po svojim brojnim vezama s poznatim lepoticama kao što su glumice Sofija Butelo i Zoja Kravitc, te i sa fotografinjom Iris Bjork, kostimografkinjom Amandom Frensis Horne, kao i manekenkama Jasminom Walc i Dominik Pik. Međutim, izgleda da je pravu ljubav pronašao tek s Anabelom Volis, jer su njih dvoje zajedno gradili temelje dubokog emocionalnog povezivanja.

Kris Pajn danas više nije samo bivši okoreli zavodnik koji je krstario crvenim tepisima i osvajao srca mnogih. On je postao čovek sazrelog stava prema životu, pronašavši ljubav i mir izvan reflektora Holivuda, čime je još jednom dokazao da se istinska vrednost ne meri samo spoljnim sjajem, već dubokim unutrašnjim iskustvima.

 

Paparaci su ga uhvatili na plaži sa atraktivnom brinetom za koju se sve pitaju ko je. Deluje mlađe 20 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija