• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

29.10.2023

10:08

Sa ovim poznatim damama je bio Čendler iz "Prijatelja": Samo jednu je hteo da odvede pred oltar

Shuterstock

Showbiz

Sa ovim poznatim damama je bio Čendler iz "Prijatelja": Samo jednu je hteo da odvede pred oltar

Podeli vest

Glumac Metju Peri, koji je iznenada preminuo u 55. godini, u svom domu u Los Anđelesu, nije voleo da priča o svom privatnom životu niti da se eksponira u javnosti. Tokom karijere povezivan je sa četiri poznate žene, ali se nikada nije oženio.

Njegova prva veza sa kojom je javnost bila upoznata bila je sa Jasmin Blit, zvezdom serije "Čuvari plaže". Metju i Jasmin su bili zajedno tokom 1995. godine.

Potom je nešto kasnije tokom 1995. godine i 1996. uplovio u romansu sa jednom od najpopularnijih holivudskih lepotica Džulijom Roberts.

Foto: Printscreen You Tube

 

Ona je imala gostujuću ulogu u seriji "Prijatelji", a Metju je u svojoj knjizi objavio kako je muvao Džuliju:

- Rekla je da prihvata samo ako će biti u scenama sa mnom. Poslao sam joj tri buketa ruža, i napisao - jedino uzbudljivije od rada sa tobom je to što konačno imam izgovor da ti pošaljem cveće. Odgovorila je da će onda pristati samo ako uspem da joj objasnim kvantnu fiziku. Zamislite! Dopisujem se sa ženom zbog koje je karmin izmišljen, i još me tera da učim - opisao je tada Peri.

Međutim, glumac je u to vreme bio jako nesiguran u sebe i nije mogao da podnese pritisak koji je imao jer je u vezi sa jednom od najpoznatijih žena na svetu. Na kraju je ostavio glumicu iz straha da ona ne ostavi njega.

Od tog raskida je prošlo desetak godina, i za sve to vreme javnost nije znala sa kim je u vezi ovaj popularni glumac, da bi se 2006. godine saznalo da je uplovio u romansu sa glumicom Lizi Kaplan, sa kojom je bio do 2012. godine.

Foto: Shuterstock

 

- Naš raskid me i danas progoni. Da smo se venčali, sada bismo živeli zajedno, sa dvoje dece. Umesto toga, ja sedim sam u kući kao neka budala od 53 godine - napisao je u knjizi.

2020. godine je objavio veridbu sa menadžerkom u izdavaštvu, Moli Hurvic, ali je već naredne godine došlo da razlaza.

Foto: EPA

 

Inače, Metju je u knjizi opisao i "akciju" koju je imao sa Kameron Dijaz, iako nikada nisu bili u vezi. Napisao je da su se "ljubakali u ostavi" i naveo da se nada da se glumica neće ljutiti što je to otkrio.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Magazin

Džet set

Srbija