• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: žena.rs

11.12.2020

07:12

(FOTO) Čuo je lupkanje u kuhinji i odlučio da je slika: Skamenio se od straha kada je video prizor PORED VRATA

Zanimljivosti

(FOTO) Čuo je lupkanje u kuhinji i odlučio da je slika: Skamenio se od straha kada je video prizor PORED VRATA

Podeli vest

Jedan čovek slikao je svoju kuhinju, ali nije ni slutio da će mu ta fotografija uliti jezu u kosti.

Kako je objasnio fotografiju je zabeležio nakon što je čuo tapkanje u kuhinji dok je bio sam kod kuće, iako inače živi sa još troje prijatelja. Nakon što je napravio fotografiju, odlučio je da se preseli kod roditelja.

Kako tvrdi, iselio se iz svog stana nakon što je zbog neobjašnjivih zvukova fotografisao praznu kuhinju i na njoj ugledao tamnu figuru. Slika je postala viralna nakon što ju je objavio na Reditiu, s potpisom: 'Evo što sam snimio nakon što sam čuo tapkanje u kuhinji'.

Na slici se vidi da je kamera uperena prema slabo osvetljenom hodniku na čijem kraju je kuhinja i na prvi pogled se na njoj i nema šta videti, osim nekoliko predmeta u obrisima. Veliki broj ljudi na Reddtu je priznalo da nisu mogli da vide ništa što bi moglo da bude zabrinjavajuće, sve dok nisu - uvećali sliku.

Foto: reddit/printscreen

Svi koji videli ovo bili su zatečeni

- Zumirao sam fotku i pomislio: O, sunce ti! Zamalo mi je ispao telefon

- Ne vidim ništa. Zumiram i: Moj Bože!

- Kraj vrata, iznad šanka. Izgleda kao belo/prozirno lice koje viri'.

- Ako ovo nije lažno, onda definitivno imate duha u kući

Objava je ubrzo prikupila više od 1.000 komentara, ali nisu baš svi bili uvereni u to da je u pitanju duh. Jedan korisnik upozorio je da kvalitet fotografije nije jednak u svim delovima, pa tamo gde se navodno vidi lice izgleda zaglađenije nego u drugim delovima.

- Nakon što sam fotografisao kuhinju, otišao sam unutra i nije bilo nikoga. Zatim sam proverio svaku sobu i niko nije bio u kući osim mene. Ulazna vrata bila su zaključana i svi prozori zatvoreni. Nemam pojma što se dogodilo. Nisam mislio da će ovo privući pažnju, ali hvala onima koji su pokazali zabrinutost - napisao je autor objave, dodavši da je odlučio da se vrati kod roditelja, dok su njegovi sustanari, kojima je ispričao što se dogodilo, ipak odlučili da ostanu u kući, piše Mirror.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17