• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic / Informer

20.01.2021

22:30

TRI MESECA TAJNO ŽIVEO NA AERODROMU! Muškarac se plašio da ode kući zbog korone!

Zanimljivosti

TRI MESECA TAJNO ŽIVEO NA AERODROMU! Muškarac se plašio da ode kući zbog korone!

Podeli vest

Neobičan slučaj na aerodromu, kojim je nedavno morala da se pozabavi Čikaška policija iznenadio je i javnost i radnike aerodorma. Naime, prema više izveštaja, muškarac iz Kalifornije koji se "plašio da ode kući zbog kovida" pronađen je na međunarodnom aerodromu O'Her, gde je živeo tri meseca

Aditja Udai Sing (33) uhapšen je u subotu ujutru i optužen za lažno predstavljanje u ograničenom području aerodroma i krađu manju od 500 dolara, potvrdila je čikaška policija za "Si-En-En".

Sing se u nedelju pojavio pred sudom, a prema "Čikago Tribjunu", tužilac je rekao da je iz Los Anđelesa na O'Her stigao još 19. oktobra. Tamo je, navodno, tajno živeo sve do hapšenja 16. januara.

U izveštaju se navodi da je Sing lišen slobode nakon što su mu se obratila dvojica radnika Junajted Erlajnsa, koji su tražili njegovu identifikaciju. On im je tom prilikom pokazao aerodromsku karticu koja je pripadala operativnom menadžeru, koji je njen nestanak prijavio krajem oktobra.

Nema kriminalnu pozadinu

Pomoćnica državnog tužioca Ketlin Hegerti rekla je na sudu da je Sing tvrdio da se "zbog kovida bojao da ode kući" i da su mu drugi putnici osigurali hranu. Neobične okolnosti slučaja iznenadile su i sudiju Suzanu Ortiz.

Sing je stanovnik predgrađa Los Angelesa i nije imao kriminalnu pozadinu. Određena mu je kaucija od 1000 dolara, uz uslov da ne ulazi ponovo na aerodrom O'Her, a na sud će se vratiti 27. januara.

Aerodrom O'Her jedan je od najprometnijih aerodroma na svetu za poletanja i sletanja, koji je pre pandemije brojao 84.6 miliona putnika godišnje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija