• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.08.2018

20:19

VELIKI POVRATAK!  Skarlet Johanson je najplaćenija glumica u Holivudu

Showbiz

VELIKI POVRATAK! Skarlet Johanson je najplaćenija glumica u Holivudu

Podeli vest

Magazin Forbs je objavio koja glumica je uspela da ostvari najveću zaradu prošle godine, a rezultat će vas možda iznenaditi

Nakon fantastične Eme Stoun, koja je prošle godine proglašena najplaćenijom glumicom najviše zahvaljujući uspehu mjuzikla "La La Land", američka glumica Skarlet Johanson je preuzela ovu zavidnu titulu.

Skarlet Johanson je osvojila prvo mesto na godišnjoj Forbsovoj listi najbolje plaćenih glumica u Holivudu. Zvezda filma "Osvetnici" (Avengers), koja čak nije bila na prošlogodišnjoj listi ni u prvih deset, uspela je da osvoji svoju superherojsku zaradu od 40 miliona američkih dolara u 2017. godini. 

Johansonova je glumila Crnu Udovicu u ovogodišnjem blokbasteru "Osvetnici: Rat beskraja" (Avengers: Infinity war), i kako je poznato, ponovo će imati istu ulogu u nastavku koji sledi 2019. 

U međuvremenu, Ema Stoun nije uspela da se kotira u prvih 10 za 2018. godinu, ali sa procenom bogatstva od više od 28 miliona dolara, mislimo da je sigurno zadovoljna uspehom svojih projekata. 

Anđelina Džoli zauzela je drugo mesto na ovogodišnjoj Forbsovoj listi, sa zaradom od 28 miliona, od kojih je većina vezana za njenu ulogu u predstojećem nastavku za film "Grdana: Zla vila" (Maleficent). 

Dženifer Aniston je treća, zahvaljujući seriji ugovora (uključujući Smartwater, Aveeno i Emirates) na osnovu kojih je zaradila 19.5 miliona dolara. 

Riz Viterspun, Mila Kunis, Džulija Roberts, Kejt Blanšet, Melisa Makarti i Gal Gadot se takođe nalaze u prvih deset na listi koju je objavio Forbs.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17