• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/pink.rs

24.02.2019

11:03

ŠABANOV VANBRAČNI SIN TEŠKO BOLESTAN! Evo šta radi kako bi prikupio novac za lečenje!

Showbiz

ŠABANOV VANBRAČNI SIN TEŠKO BOLESTAN! Evo šta radi kako bi prikupio novac za lečenje!

Podeli vest

Legendarni pevač narodne muzike, Šaban Šaulić, sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu

Na Novom groblju se pojavio i Šabanov vanbračni sin Robert Šaulić, koji se nikada ranije nije pojavljivao u javnosti zbog čega je skrenuo veliku pažnju javnosti na sebe.

Za života, prema rečima Šaulićevog bubnjara Saše Imetovića Bate, Šaban je davao 500 evra mesečno svom vanbračnom sinu. Robert živi u Zrenjaninu zajedno sa jednom babom, o kojoj bubnjar legendarnog pevača ne zna ništa.

Prema nezvaničnim informacijama, Šabanov sin Robert, ima velikih zdravstvenih problema i teško je bolestan. Njegove komšije navode kako je poslednjih meseci više bio u bolničkom krevetu, nego što je vreme provodio kod kuće.

NEKA GORDANA KAŽE ZAŠTO JE ŠABAN IŠAO PREKO DISELDORFA! Progovorio Šaulićev menadžer kog su optužili za pevačevu tragediju!

Takođe, prema navodima, Robertovo zdravlje se malo poboljšalo nakon bolničkog lečenja, ali vanbračni sin Šabana Šaulića kroz dve do tri nedelje ponovo bi trebalo da se vrati u bolnicu, jer mu se stanje pogoršava.

Kako navode bliski ljudi, Robert Šaulić nema dovoljno novca za adekvatnu ishranu i lekove. Takođe, komšije hvale Roberta govoreći kako je veoma vredan čovek, zbog čega ljudi iz Šaulićevog komšiluka već duže vreme skupljaju novac kako bi mu obezbedili lagodniji život.

Komšije navode i da Robert sada često čuva stare i bolesne ljude, koji mu daju novac kako bi preživeo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Godža

pre 5 godina

Nije on kriv zato što se rodio i što je Šaulić. Mogu da ga ne priznaju koliko hoće ali sve to ide njima na dušu a račune moraju svi da plate kad , tad . Vile , eure i stanove niko neće poneti na onaj svet ali će ostaviti obraz ali kakav obraz na ovom to od njih zavisi. Možda im je i ovo malo pa im se ne deli ? Razumem i to. Koliko god više čovek ima malo mu je, da mu je još ..... Ali treba imati granice u svemu. Pa zar im je to malo da ne mogu da podele sa svojim kao što i treba i kao što je i pošteno ? Bruka ! Šabac

Milica

pre 5 godina

Kakav je to otac,kakva je to porodica. Moj suprug je bijo ozenjen i ta zena je u brak dovela sina 2 godine stara. Umrla je sa 28 god. Moj suprug je ozenijo meine i dobili smo dva sina. Nije nam na pamet palo da nasega djecaka dademo negdje od nas. On je danas ravnopravni clan nase porodice,nosi i nase ime. Suprug i ja smo srocili testament gdje on ima ista prava kao i nasa deca.Sahranjen je gde i velikani a sada kad ovo znam pitam se dali je on bijo velikan????

Radan ilic

pre 4 godine

Ako zna neko kako bi dosao do Roberta neka mi javi Bio bi mu zahvalan Radanilic54gmail.com hvala

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17