• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

15.05.2019

07:58

(VIDEO) NEVENA BOŽOVIĆ U ŠOKU! Srbiji donela finale Evrosonga, a zaradila UVREDE I PSOVKE!

Showbiz

(VIDEO) NEVENA BOŽOVIĆ U ŠOKU! Srbiji donela finale Evrosonga, a zaradila UVREDE I PSOVKE!

Podeli vest

Nevena Božović je sinoć obezbedila Srbiji plasman u finale "Evrovizije", odličnim nastupom za numeru "Kruna", koju je sama pisala, a malo nakon nastupa doživela je niz uvreda i psovki na račun pesme i performansa

Naša predstavnica na najvećem evropskom muzičkom takmičenju, Nevena Božović, našla se među 10 odabranih, koji su iz prvog polufinala prošli u završnicu "Evrovizije", zakazanu za subotu.

(VIDEO) SRBIJA JE U FINALU EVROSONGA! Nevena Božović oduševila "Krunom", evo ko je još prošao dalje!

Nevena je posle otpevane numere, kao i posle plasiranja u finale, dobila veliki broj pozitivnih komentara, ali i onih negativnih, pa su se tako na zvaničnim profilima festivala mogla pronaći "pljuvanja" srpske pevačice i nastupa.

Pojedini su okarakterisali numeru kao "dosadnu", dok su neki kritikovali njen stajling, a veliki broj obožavatelja "Evrovizije" je branio Božovićevu u komentarima ispod objava.

- Iskrena da budem, uopšte ne pratim kladionice i komentare - rekla je Nevena Božović juče, dodavši da je fokusirana samo na nastup, te je evidentno da je negativni komentari ne pogađaju.

Pogledajte nastup Nevene Božović:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saradžogla

pre 4 godine

KANTASTROFA!Gde su one ranije Evrovizije kada nisi znao koja je od koje pesme lepša!Prvenstveno mislim na naše pevače.Fenomenalna ,,Džuli,, a ,,Lane moje,, je za Nobel nagradu!Sinoć gledam i neverujem ušima šta sve gledam i slušam!A kada naša predstavnica krene da peva na stranom jeziku - MENJAM KANAL! ... Du ju krkenzi kikiriki? - Jes,krk! - A leblebiju? - A,nou krk!

88

pre 4 godine

Bez bilo kojeg pecata je nastup nase predtavnice sto svakako nije negativan komentar vec konstatacija.Jedino vizuelni efekti doprinose paznji.

Nikola Republika Srpska

pre 4 godine

Treba te sve ljude popisati koji kritikuju nju, đokovića i sve srpsko i ladno ih deportovati iz Srbije nek idu tri ........pm. Bolje da ostane pola ljudi al pravih koji će voljeti svoje i jedni druge i biti zajedno u dobru i zlu a ovih petokolonaša i ostalih stručnjaka je brate dosta. Pozz iz Srpske

rango

pre 4 godine

dobija negativne komentare i uvrede od dijela estradne prostitucije kao sto je Krmeljusa,a sta drugo ocekivati od takve osobe koja moze samo da se kaci o sipku u nekom polu mracnom nocnom klubu i da svojim piskavim glasom pjeva za par polu pijanih i drogiranih likova onako polu obucena i nabildovana silikonima ona moze Neveni Bozovic samo da ocisti cipele i da joj nosa kofere

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17