• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/informer.rs

24.10.2018

10:36

(FOTO) OVO JE KRALJ! Najskuplji golub na svetu

Ljubav

(FOTO) OVO JE KRALJ! Najskuplji golub na svetu

Podeli vest

Golub prevrtač pod imenom Kralj živi u gradu Adijaman u Turskoj, a njegov vlasnik Erkan Turkoglu se ponosi njim i ne pristaje da ga proda ni po kojoj ceni

Kako pišu strani mediji, procenjena vrednost Kralja je 100.000 lira (oko 15.300 eura), a ako ste se pitali zaštoje njegova cena tolka reč je posebnoj pažnji uzgoja goluba ove vrste, kao i izgledu kojim pleni. 

Njegova vrednost zavisi i od drugih karakteristika, poput boje i starosti. 

Kralja je pre dve godine kupio Erkan Turkoglu iz Turske od čelnika Udruženja za zaštitu i uzgoj ptica u Adijamanu kada je golub imao dve i po godine. 

Erkan je kazao za medije da su mnogi želeli da kupe goluba Kralja, te su mu nudili automobile vrednosti 35.000-40.000 lira (oko 5.000-6.000 eura) ali on nije prihvatio ponude. 

 - Dolazili su ljudi i u zamenu nudili automobil. Davali su ključ, ali nisam želio razmenu. To su bili automobili od 35.000-40.000 lira, a ja za 'Kralja' želim 100.000 - objasnio je vlasnik ove lepe životinje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija