• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: muskimagazin.rs/informer.rs

27.07.2020

12:15

LEĐA KAO NOVA! 5 VEŽBI koje bi trebalo da radite ako NA POSLU uglavnom SEDITE!

Ljubav

LEĐA KAO NOVA! 5 VEŽBI koje bi trebalo da radite ako NA POSLU uglavnom SEDITE!

Podeli vest

Dugotrajno sedenje može štetno da utiče na vašu kičmu i na čitav organizam. Takođe, mirovanje dovodi do taloženja kalorija u vašem organizmu što može da dovede i do kojeg kilograma viška

Evo par vežbi koje možete da radite čak i na poslu. Vežbe su jednostavne i što je najbitnije, rade se brzo.

SVE TAJNE JEZIKA: Kako treba da izgleda i šta znače RAZNE PROMENE na njemu?

DOZA koja vas ŠTITI OD OPEKOTINA: Na telo nanesite OVOLIKO kašičica kreme!

Foto: Pixabay

1. Ustanite i šetajte

Ne dozvolite da ste čitavo radno vreme u sedećem položaju. Kad god vam se ukaže prilika ustanite i „protegnite“ noge. Iako ovo nije mnogo fizički zahtevna vežba, razdrmaće vas i neće dozvoliti važem organizmu da se „ulenji“.

Foto: Shutterstock

2. Sklekovi, iskoraci, čučnjevi

Sklekovi, izdržaj (plenk), čučnjevi i iskoraci su sjajne vežbe koje se rade brzo, a donose dobre rezultate. Kada pravite pauzu ili kada niste preopterećeni sa poslom, odvojite vreme za par vežbi koje će sjajno uticati na vaš organizam i neće dozvoliti vašem telu da se uspava.

OBIČNO NEOBIČNA JABUKA - 4 NOVE situacije u kojima možete da koristite ovu voćku!

3. Lopta za vežbanje

Ako vaš posao zahteva dosta vremena i ne dozvoljava vam da se odvojite od radnog stola, lopta za vežbanje je prava stvar za vas. Umesto na stolicu, sednite na loptu za vežbanje. Dok se budete trudili da održite ravnotežu, vaše celo telo će se grčiti i na taj način ćete raditi sjajnu vežbu.

Foto: Shutterstock

4. Penjanje uz stepenice

Izbegavajte korišćenje lifta i koristite stepenice, to će biti sjajan kratkotrajni trening. Nećete se mnogo umoriti i oznojiti, ali ćete ipak uspeti da aktivirate vaše telo i mišiće.

ONA JAŠE KONJA I REDOVNO ŠETA! Ove namirnice kraljica Elizabeta jede svaki dan i još uvek je u izvrsnoj formi!

5. Loptica za šaku

Sjajna vežba koja će vas rešiti stresa i prilično izmoriti. Uzmite gumenu lopticu za šaku i dok sedite ili šetate povremeno je stiskajte. Ova vežba neće imati veliki uticaj na druge vaše mišiće, ali će vam pomoći da se razdrmate i ojačate vaše šake i podlaktice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija