• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

30.04.2019

23:20 >> 10:24

(VIDEO/FOTO) KRVAVO SMO ZARADILE SVOJ PRVI DINAR! Kako su poznate dame došle do prvih para!

Showbiz

(VIDEO/FOTO) KRVAVO SMO ZARADILE SVOJ PRVI DINAR! Kako su poznate dame došle do prvih para!

Podeli vest

Informer je slikao Bojanu Ristivojević, Sanju Marinković, Vesnu Dedić i Katarinu Živković na mestima na kojima su radile pre nego što su postale popularne

Poznate dame srpske javne scene kažu da su svoje prve honorare zaradile mukotrpnim radom! One su se u susret Prazniku rada prisetile svojih poslova iz mladosti, koji nemaju nikakve veze sa onim što rade danas. Informer je fotografisao Bojanu Ristivojević, Sanju Marinković, Vesnu Dedić i Katarinu Živković na mestima na kojima su radile pre nego što su postale popularne.
 

Foto: Informer

Bojana Ristivojević: Radila sam sa mamom na pumpi

Voditeljka Hepi televizije Bojana Ristivojević prve ozbiljnije pare zaradila je još u osnovnoj školi, i to na benzinskoj pumpi.

- Radila sam na točilici za gorivo i na kasi. Roditelji su tražili da budem odličan đak, kako bih preko leta mogla da zarađujem džeparac. Imala sam petice, tako da sam tokom raspusta radila sa mamom na pumpi u rodnom selu Zvežd. Imala sam istu platu kao ona - ponosna je Bojana, koja se priseća anegdota sa prvog posla:

- Nikad nisam znala cenu goriva, jer bi mi mušterije govorile da sipaju za dve ili tri hiljade dinara, a ne koliko litara. Nisam volela da brišem šoferke, iako se tu uzimao najveći bakšiš. Smene su nam trajale po 12 sati. Kad bi nas bilo dvoje, odlazila sam u magacin, jer je tamo bio dušek na kome bih spavala.

Foto: Informer

Sanja Marinković: U Londonu sam prodavala garderobu

Voditeljka Pinka Sanja Marinković je sa 19 godina prodavala garderobu u butiku u Londonu.

- Nekoliko meseci sam radila u butiku u blizini Hajd parka. Bilo je naporno, ali i interesantno. Smene su trajale po deset sati. Svaki sat prekovremeno se dodatno plaćao. Honorar mi je bio tri funte, odnosno oko 3,5 evra na sat - otkriva autorka emisije "Magazin In" i dodaje:

- Okušala sam se i u pekari "Tatie Danielle". Pravila sam i služila sendviče i espreso. Radila sam vikendom, za platu od pet evra na sat. Mami i tati sam poštom poslala patike iscepane od stajanja, kao dokaz da sam vredna.

 

Foto: Informer

Katarina Živković: Davala sam injekcije

Pevačica Katarina Živković je pre bavljenja muzikom bila medicinska sestra.

- Završila sam srednju medicinsku školu i želela sam da se oprobam u zdravstvu. Dve nedelje sam radila kao sestra u jednoj privatnoj klinici i za to dobila prvi honorar. Davala sam injekcije pacijentima. Onda sam shvatila da je ljubav prema muzici veća. Batalila sam medicinu i već više od deset godina se bavim pevanjem - priča Kaća.

 

Foto: Informer

Vesna Dedić: Kao šankerica sam dobijala dobar bakšiš

Književnica i voditeljka Vesna Dedić je dve godine radila kao šankerka.

- Živela sam u Londonu dve godine i to je jedini period u mom životu kada sam se bavila nečim što nije vezano za novinarstvo. Radila sam u pabu za šankom. Dobijala sam odličan bakšiš. Nedavno sam posetila Englesku i svratila do tog paba. Prisetila sam se mladalačkih dana. Prvi honorar kao novinar zaradila sam u omladinskoj emisiji tadašnjeg Radio Titograda - priča voditeljka "Balkanske ulice".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17