• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo

18.05.2019

18:22

(VIDEO) "TERMINATOR" POLJUBIO PATOS! Švarceneger nokautiran sa leđa!

Showbiz

(VIDEO) "TERMINATOR" POLJUBIO PATOS! Švarceneger nokautiran sa leđa!

Podeli vest

Neimenovani napadač nasrnuo je na Arnolda Švarcenegera u Južnoj Africi, gde je glumac bio domaćin jednog sportskog takmičenja

Švarceneger (71) je snimao video za društvene mreže, kada se niotkuda iza njega stvorio napadač koji je skočio uvis, a zatim iz skoka šutnuo glumca u leđa i oborio ga. Obezbeđenje je odmah skočilo na napadača koji se drao da mu "hitno treba Lamborgini"?!

 

 

- Hvala na brizi, sve je u redu. Mislio sam da me je neko samo gurnuo, jer je bila gužva. Sva sreća pa mi idiot nije uništio snimak za Snapchat - napisao je Arnold na Twitteru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srdjan

pre 4 godine

Vaš naslov me naterao da napišem komentar. Poljubio patos?!?!!? Nokautiran?!!!? Nažalost žurnalisti su u srbiji sve dublje ispod nivoa na kom su nekada bili. Čiji rodjak,kumče,nećak je dobio priliku da se igra novinara?!??? Sramota....bolje da jednostavno prevedete sa engleskog na srpski vest koju školovani novinari pišu. Istina je , ustvari , dijametralno suprotna od onoga što ste vi napisali. Tužno.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17