• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.07.2019

15:18

(FOTO) I BI ULAZ! Evo kako je debitovao najveći pop festival na Balkanu!

Showbiz

(FOTO) I BI ULAZ! Evo kako je debitovao najveći pop festival na Balkanu!

Podeli vest

Najveći festival popularne muzike ikada viđen u celom regionu – ULAZ, debitovao je od 11. do 13. jula pod otvorenim nebom Beogradskog sajma, odakle se mogla čuti najpopularnija muzika današnjice

Izvođači iz cele Srbije, kao i regiona, okupili su se da beogradskoj publici prirede najveći spektakl na Balkanu. Trodnevni muzički festival okupio je gotovo 35.000 ljudi, a posetioci su bili u prilici da po prvi put čuju najveće zvezde na jednom mestu. Vesti o spektakularnim nastupima naših izvođača preplavile su medije i društvene mreže, a neke od izvedba privukle su veliku pažnju posetioca.

 

OD NJE BEŽE MUŠKARCI! Glumica 35 godina nije imala "sudar"

Centralnu, ULAZ binu prvog dana otvorio je Tropico bend koji je ubrzo zagrejao uzbuđenu publiku, da bi nakon njih scenu zapalila Jelena Karleuša, sa neverovatnim performansom i koreografijom. U stopu ju je pratila i Aleksandra Prijović, dok je na samom kraju večeri publika uživala uz najveće hitove Petra Graša. Na IDJTV bini mogli su se čuti pesme poznatog repera Raste, za kojim je sledila Teodora Džehverović koja je scenskim spektaklom privukla veliku pažnju publike. Sa bine KORENI čuli su se zvuci narodne muzike, a publiku je najviše obradovao nastup Vesne Zmijanac, sa kojom su zajedno pevali najveće hitove. 

Foto: Promo/ULAZ festival

Drugi dan festivala obeležio je nezaboravni nastup Željka Joksimovića, koji je svojim performansom „prodrmao“ čitav sajam. Takođe, energije nije manjkalo ni na dugo očekivanim nastupima Ace Pejovića, Harisa Džinoviča i Tanje Savić, dok su na IDJTV bini sjajnu energiju napravili Relja, Nikolija, In Vivo bend i mnogi drugi.

DOBAR IZGLED U GENIMA! Da li sam zaljubljen? Volim, volim...

Poslednji festivalski dan, uprkos ne tako lepom vremenu, bio je jednako propraćen. Melanholičan i snažan glas Marije Šerifović odjekivao je Sajmom i već zagrejanom atmosferom koju je napravio Amadeus bend. Pevačici velike emocije i sjajnog glasa pridružili su se Adil, kao i Saša Matić , koji je pred nekoliko hiljada ljudi ujedno i zatvorio poslednje veče ULAZ-a. Za neverovatan provod na bini Koreni bili su zaduženi Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba i Milica Todorović, dok su na IDJTV bini publiku oduševili nastupi popularnih repera Coby-ja, Senide, THCF-a, Marlon Brutal-a i Corone i Rimskog.

Foto: Promo/ULAZ festival

Oni koji su se odlučili da ove letnje julske dane provedu u vrhunskoj atmosferi ULAZ festivala imali su priliku da posvedoče nikad viđenom spektaklu u samom srcu Beograda. Nasmejana lica zadovoljnih posetilaca mogla su se videti svuda, a sigurni smo da će sledeće godine ULAZ okupiti još više poznatih zvezda i nastaviti tradiciju jednog od najuspešnijih festivala u Srbiji.

POGLEDAJTE GALERIJU:

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Eto

pre 4 godine

Jos jedno sr*nje vlasti tipa radjaj ne odgadjaj. A ovde jedino moze da pomogne IZLAZ bez povratka!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17