• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

03.11.2020

10:23

POTPUNI ŠOK! HAOS U PORODICI KOJIĆ! Keba i Olja BLOKIRALI Severinu na Instagramu!

Showbiz

POTPUNI ŠOK! HAOS U PORODICI KOJIĆ! Keba i Olja BLOKIRALI Severinu na Instagramu!

Podeli vest

Porodična idila u domu Dragana Kojića Kebe i njegove snajke Severine po svemu sudeći odavno više ne postoji. Pevač, njegova supruga Olja i njihova naslednica Nataša blokirali su pevačicu na Instagramu

Iako su sve jače glasine da Seve i Igor više ne žive zajedno i da su prekinuli svaki kontakt, njih dvoje se i dalje prate na društvenim mrežama, ali ne postavljaju zajedničke fotografije niti jedno drugom stavljaju stikere, niti lajkove objave. Netrpeljivost, kako saznajemo u ovoj zajednici vlada već izvesno vreme. Sve je počelo u junu mesecu kada je Igor na Instagramu optužio medije ali i bivšeg vreenika svoje žene Milana Popovića za probleme u njegovom braku sa Severinom.

- Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako Boga znate - napisao je Igor, aludirajući na spekulacije da se razvode. Međutim, Severina je tada spomenula svekra i svekrvu:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Handle with care...” #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on Oct 30, 2020 at 3:28am PDT

 

 - Pokrovitelji su Olja i Dragan - napisala je ona i dodala:

- Molim te izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan. Nakon toga Keba i Olja su sa svojih profila obrisali i neke objave na kojima je bila Severina, a mnogi su zakljucili da je to, navodno, njihov odgovor na celu situaciju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki

pre 3 godine

E pa zaboleme za nju i njega !!! a pogotovo za Kebu !!!! Evo sve nempgu da idem na sranje zbog njih !!!! Jebali Vas oni sve redom !!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17