• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

15.11.2020

12:22

POZITIVNA I NEGATIVNA NA KORONU U ISTO VREME - Pevačica dobila dva različita testa iz dve nozdrve "Hoću svoje pare nazad"

Showbiz

POZITIVNA I NEGATIVNA NA KORONU U ISTO VREME - Pevačica dobila dva različita testa iz dve nozdrve "Hoću svoje pare nazad"

Podeli vest

Vidno iznervirana

Svetski poznata pevačica Erika Badu, iznenadila je mnoge, kada je na Twitter-u objavila da je u isto vreme pozitivna, ali i negativna na testu za korona virus.

Foto: printscreen instagram

Erika je radila brzi test koji moraju da rade svi pevači pred nastup uživo u Americi, a na društvenim mrežama je podelila rezultate testa i otkrila da je bris iz jedne nozdrve bio negativan, dok je iz druge pozitivan.

"Ovo je moj treći test u roku od 24 sata. Morala sam da uradim test, jer je obavezan za sve članove benda pred nastup uživo. Ranije sam uradila dva testa, bris iz jedne nozdrve je bio pozitivan, dok je iz druge bio negativan. Želim svoje pare nazad", napisla je pevačica na svom Twitter nalogu uz komentar: 

Foto: printscreen instagram

"Šta koji k... pa nisam valjda šmrkala koronu". Ona je dodala da se ponaša odgovorno, da je u izolaciji i da se oseća dobro.

Jedan od pratilaca ju je upitao šta se radi kada stignu ovakvi rezultati testa, a ona mu je odgovorila:

"Kada je nerešeno, urade ti još jedan test", odgovorila je pevačica, koja je posle saopštila da je treći test bio negativan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mozgalica

pre 3 godine

Gde završavaju brisevi sa DNK uzorcima zavedenim pod matičnim brojem građana.Ako to ide nekome u farmacije da prave vakcine sa tečnim metalom u njoj nadrljali ste.Da vam to slikovito objasnim;Primite takve vakcine vi ste vidljivi u diditalnim i eloktronskom obliku bolo gde da se nalazite.kada nešto zgrešite oni ukucaju vaš id broj Srbija, traže vas vi niste u Srbiji i nađu vas na primer u Švedskoj.Zato navalite još koji put po testove ako vam slučajno zagube DNK materijal nek imaju u rezervi.Samo napred.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17