• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

13.04.2021

19:20

BILA JE OMILJENO TV LICE PINKA, A ONDA SE POVUKA IZ JAVNOSTI! Sada ima 42 GODINE, a evo kako IZGLEDA! /FOTO/

Showbiz

BILA JE OMILJENO TV LICE PINKA, A ONDA SE POVUKA IZ JAVNOSTI! Sada ima 42 GODINE, a evo kako IZGLEDA! /FOTO/

Podeli vest

Voditeljka Rada Radenović tokom prve i prethodne decenije bila je jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji, a zaštitno lice televizije "Pink".

Rada je tokom višegodišnje karijere vodila brojne emisije od "City cluba", preko "Vi pitate", do "Zadruge" i emisije "Rada sam". Poslednju navedenu vodila je do 2018. godine, a onda se povukla sa malih ekrana.

Rada je poslednjih godina posvećena svom sinu Petru, koji danas ima 11 godina, a kojeg je dobila, kako su pisali mediji, 2010. godine sa tada oženjenim biznismenom Dejanom Milićem, koji iz tog braka ima dvoje dece.

- Živim u Podgorici i tu ću i ostati jer imam sina od dvanaest i ćerku od sedam godina i jedino mi je zbog njih problem što se u novinama piše svašta, pa i to da sam Radi kupio stan, što nije tačno. Ali, Rada i ja smo zajedno! Presrećni smo zbog Petrovog rođenja i naša ljubav odlično funkcioniše na daljinu - rekao je Dejan u martu 2010. godine.

- Znam da je pojedincima čudno što nisam u braku, ali to je moja i Dejanova privatna stvar. Ako se ikad odlučim da napravim taj korak, bićete blagovremeno obavešteni - pričala je Rada u to vreme, a kada se rastala od Dejana, on se vratio ženi.

- Dejo i ja smo zajedno deset godina, i to sa Radom se desilo dok smo bili u vezi. Onda sam ga ja ostavila, neko vreme nisam bila sa njim. On je napravio grešku i nije mi bilo lako da se nosim sa tim, ali sam mu oprostila. Znam da me voli i to je najbitnije. To sa Radom mu se omaklo, nije on ni planirao da bude sa njom u vezi, niti da pravi porodicu, desilo se. A ona je valjda htela da ga uhvati na bebu, ali ništa od toga nije bilo. Ma opšti haos je nastao. Ipak, nas dvoje smo dugo zajedno i svašta smo prošli, to je veza za ceo život - ispričala je tada Dejanova supruga Jelena.

Inače, Rada je danas napunila 42 godine. I dalje je veoma lepa i mladolika, a muškarci u velikom broju uzdišu za njom kao kada se prvi put pojavila na malim ekranima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija