• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/Informer.rs

20.04.2021

07:16

SMRT PRVE DEVOJKE NIKAD NIJE PREBOLEO, SAHRANIO SINA, A POTOM I SUPRUGU! Tragedije su se samo NIZALE - jeziva sudbina POPULARNOG GLUMCA

Showbiz

SMRT PRVE DEVOJKE NIKAD NIJE PREBOLEO, SAHRANIO SINA, A POTOM I SUPRUGU! Tragedije su se samo NIZALE - jeziva sudbina POPULARNOG GLUMCA

Podeli vest

Pre samo godinu dana, Džon Travolta je ostao bez voljene supruge, glumice Keli Preston sa kojom je 29 godina bio u skladnom braku. Iako je bila optimistična i davala sve od sebe, Keli nije uspela da se izbori sa opakom bolešću i preminula je od karcinoma dojke u 57. godini

‒ Obaveštavam vas da je moja lepa supruga Keli izgubila dvogodišnju bitku sa karcinomom dojke. Hrabru borbu vodila je s ljubavlju i podrškom mnogih. Moja porodica i ja zauvek ćemo biti zahvalni njenim lekarima i medicinskim sestrama u centru za lečenje raka, svim medicinskim centrima koji su pomogli, kao i mnogim Kelinim prijateljima i voljenima koji su bili pored nje. Kelina ljubav i život zauvek će ostati upamćeni. Neko vreme biću uz svoju decu koja su izgubila majku i zato mi unapred oprostite ako se neko vreme nećemo oglašavati. Znajte da ću osetiti vašu ljubav ‒ napisao je Travolta na svom Instagramu. 

Život obeležen velikim tragedijama 

Ovo je samo jedna u nizu tragedija koje su ga zadesile. Legendarnom glumcu je život nekoliko puta do sad zadavao teške udarce. Prva nesreća u nizu, zadesila ga je kada je imao samo 22 godine. 

Naime, glumac je izgubio glavu za 18 godina starijiom glumicom Dijanom Hajland. Kako je i sam priznao, nikad nije tako voleo neku ženu.

 

 

"Privukla me je od trenutka kada sam je sreo. Bili smo poput dva manijaka koja su sve vreme na setu lma razgovarala. Posle mesec dana to je preraslo u romansu", rekao je Travolta 1977. u intervjuu za američki magazin „!People".

Nažalost, samo sedam meseci posle započinjanja romanse Dijana je preminula od karcinoma dojke. Za vreme božićnih praznika 1977. glumica je završila u bolnici jer je dobila visoku temperaturu. Iako je smatrala da je to prolazna prehlada, otkriveno je da boluje od raka koji se već proširio po ostatku tela.

Godine tuge i bola

Nakon njene smrti, Džon Travolta godinama nije uspeo da je preboli. Imao je prolazne afere, ali nijedna žena nije uspela da osvoji njegovo srce, a onda je jedne večeri u sajentološkoj zajednici upoznao nju, Keli Preston. Ona je uspela da mu pomogne da zaleči stare rane i počne novi život. 

 

 

Keli je u to veme bila u braku sa glumcem Kevinom Gejdžom, a pre toga imala je romansu s Džordžom Klunijem.

‒ Bila je to ljubav na prvi pogled ‒ opisivali su Keli i Travolta svoju ljubav, kojoj od tada ništa nije stalo na put, čak ni činjenica da su izgubili šesnaestogodišnjeg prvorođenog sina Džeta. Ta ih je tragedija, naveli su, još više povezala i ojačala njihovu vezu i ljubav.

Još jedna tragedija u nizu 

Džet je rođen s autizmom, a u skladu sa učenjem sajentologije, njegovi roditelji lečili su ga alternativnim metodama, misleći kako jači lekovi i tretmani mogu samo da ugroze njihovog sina.

Na porodičnom odmoru 2009. godine u novogodišnjoj noći Džet se u jednom trenutku srušio i udario glavom o rub kade dok su njegovi roditelji slavili Novu godinu u hotelu. Džeta je bez svesti pronašla sobarica, koja je odmah nazvala hitnu pomoć, ali mu, nažalost, nije bilo spasa.

Preminuo je u 17. godini, a njegova porodica našla se na udaru kritika jer nisu bili prisutni u trenutku kada je doživeo napad. ‒ Život posle toga za mene više nije imao smisla, jako mi je dugo trebalo da se dovedem u normalu ‒ priznao je Travolta.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17