• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

06.06.2021

19:05 >> 19:06

I ona je POSTALA 'PREMATORA'? Leonardo Dikaprio RASKINUO s 23 GODINE MLAĐOM devojkom! /FOTO/

Showbiz

I ona je POSTALA 'PREMATORA'? Leonardo Dikaprio RASKINUO s 23 GODINE MLAĐOM devojkom! /FOTO/

Podeli vest

Mnogo je ljubavnih veza u Holivudu kao i u istoriji sveta koje su imale veliku razliku u godinama. Mislim da svako treba da bude s onim s kim želi, rekla je manekenka Moron, ali njoj i oskarovcu ipak nije uspelo

Osim što je poznat po svojoj glumi, Leonardo Dikaprio (46) već dve decenije puni naslovne strane časopisa s vezama s devojakama čije se godište ne menja, naime ni jedna njegova devojka nije imala više od 27 godina.

 

 

Leonardo je poslednje tri godine s manekenkom i glumicom Kamilom Moron (23), poznato je da je Kamillina majka Lucija Sola, koja je godinu dana mlađa od Dikaprija, bila je u dugogodišnjoj vezi s glumcem Al Pacinom (81).

 

 

Par se navodno udaljio zbog glumčevog posla.

- Kada je na radnom mestu, Leo se isključuje od ostatka sveta kako bi se koncentrisao na ono što radi. Očigledno, nedostatak komunikacije doveo je do toga da je Kamili prekipelo - ispričao je izvor blizak porodici.

 

 

Par je redovno bio kritikovan od strane javnosti zbog velike razlike u godinama, što je Kamila jednom prilikom prokomentarisala.

 

 

- Mnogo je ljubavnih veza u Holivudu kao i u istoriji sveta koje su imale veliku razliku u godinama. Mislim da svako treba da bude s onim s kim želi - rekla je Moron.

Holivudski glumac još nijednu devojku nije odveo pred oltar. Njegov tip su uglavnom visoke, mršave, plave manekenke u dvadesetim, a može se naći i poneka brineta. Leonardo je sa svakom raskiskinuo nakon što je napunila 25 godina (nekada i ranije), a izuzetak nije ni dojučerašnja devojka Kamila Moron, prenose brojni američki mediji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija