• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

28.07.2021

10:58

VODITELJKA SMRŠALA 7 KG ZA KRATKO VREME, EVO KAKO! "Korona me je upropastila, a onda sam OTKRILA OVO I DOVELA LINIJU U RED"

printscreen Instagram simovicnatalija

Showbiz

VODITELJKA SMRŠALA 7 KG ZA KRATKO VREME, EVO KAKO! "Korona me je upropastila, a onda sam OTKRILA OVO I DOVELA LINIJU U RED"

Podeli vest

Natalija Simović kaže da se tokom pandemije korone ugojila, pa je nedavno rešila da krene na limfne drenaže i da se odrekne belog hleba!

Voditeljka Natalija Simović kaže da je smršala zahvaljujući masažama i zdravoj ishrani. Domaćica popularne emisije "DNK", koja se emituje na Pinku,  priča za Hit da je tokom pandemije koronavirusa nabacila sedam kilograma, koje je brzo uspela da skine.

- Ugojila sam se sedam kilograma zbog konstantnog sedenja, naročito tokom policijskog časa. Kada sam videla da iz svog konfekcijskog broja 36, odnosno veličine "S" polako ulazim u "M", rekla sam sebi da moram da stanem i povedem računa o ishrani - priča voditeljka i dodaje da se prvo okrenula masaži:

57 kg imala je Natalija

50 kg sada ima Natalija

- Krenula sam na ručne masaže, odnosno limfne drenaže koje pomažu da se izbaci višak tešnosti iz organizma. Važno je da se izabere dobar maser jer je to složena masaža, ne može da je radi svako. Preporučila bih je svima, naročito ženama jer za razliku od muškaraca više gomilamo tečnost u telu. Uz to sam pila i jedan ceđeni limun na litar vode, kao i zeleni čaj.

Natalija kaže da je pored toga vodila računa o ishrani.

- Odrekla sam se belog hleba. Za doručak jedem prepečen raženi hleb i kuvana jaja ili čeri paradajz. Za ručak preferiram teleću ili riblju čorbu. Večeru bi trebalo svi da izbacimo, ali meni to ne polazi za rukom. Tako da u to vreme jedem ribu ili neku salatu sa tunjevinom ili grilovanom piletinom. Takođe, biftek salate su odlične - priča Simovićeva.

 

 

Naša sagovornica kaže da nema naviku da jede grickalice, već umesto toga konzumira orašaste plodove.

- Nikada kod kuće nemam čips, grisine ni smoki, ali zato uvek imam lešnik, badem, indijski orah, brusnice i suvo grožđe. Od toga napravim miks koji mi stoji u nekoj činijici i uzimam po šaku dnevno. Zdravo je za creva i želudac, a zasiti me između obroka - završava priču Natalija Simović. 

Ovo jede voditeljka Natalija Simović

 

  • Doručak: Kuvana jaja i prepečen hleb

  • Ručak: Teleća čorba
  • Večera: Salata sa grilovanom piletinom ili tunjevinom


TRIK SAVET: 
Izbegavati ugljene hidrate i slatkiše u velikim količinama, naročito između obroka

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17