
Shutterstock
PALAČINKE SA MAJONEZOM! Mekane, a ukusne čak i sutradan
Probajte palačinke na nešto drugačiji način. Ne moraju da budu samo sa džemom ili čokoladom
Potrebno:
0,5 l. tople vode
NAJJEDNOSTAVNIJI RECEPT ZA TESTO ZA PICU! Lako se pravi, a još brže jede

(VIDEO) PLETENA POGAČA KORAK PO KORAK! Mekana i ukusna


9 supenih kašika brašna
2 supene kašike majoneza
2 jajeta
KAJMAK NA BRZINU! Napravite omiljeni NAMAZ za samo PET MINUTA

(VIDEO) OVAKO SE PRAVI SLAVSKI KOLAČ! Korisni saveti koje svaka domaćica treba da zna

2 supene kašike šećera
15 g vanilin šećera
2 supene kašike ulja
prstohvat soli
Priprema:
Umutite majonez, jaja, šećer, so i vanilin šećer mikserom ili žicom.
Dodajte toplu vodu i prosejano brašno. Dobro izmešajte, da ne ostanu grudvice i dodajte ulje. Neka se testo odmara 20 minuta.
Podmažite tiganj uljem, ali samo jednom – na početku pečenja i stavite ga na srednju vatru. Po tiganju ravnomerno razlijte manju količinu testa. Na vrućem tiganju pecite palačinke 1-2 minuta sa svake strane. Pazite da ne izgore.
Tople palačinke služite sa džemom, medom, orasima ili kremom.
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
Bakina kuhinja | Sreda, 18. 11. 2020.
-
Bakina kuhinja | Utorak, 17. 11. 2020.
-
Bakina kuhinja | Utorak, 10. 11. 2020.