• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/informer.rs

31.05.2019

11:53

ZNAJU ZNANJE! Žene u ova 4 znaka mogu da zavedu svakog muškarca!

Ljubav

ZNAJU ZNANJE! Žene u ova 4 znaka mogu da zavedu svakog muškarca!

Podeli vest

One, osim lepotom i harizmom, osvajaju svojim besprekornim ponašanjem, dobrotom i inteligencijom. Iako su neke od njih vrlo tajanstvene i povučene, žene rođene u ova četiri horoskopska znaka mogu da osvoje svakog muškarca

Vaga 

Vage sebe smatraju vrlo dragocenim, a tako se ponašaju i prema drugima. Uvek su u centru pažnje, lepo se oblače i zrače pozitivnom energijom. Iako su vrlo pažljive prema sebi, samokritičnost im istovremeno pomaže da se neprestano usavršavaju kako bi zadovoljile najviše standarde. Žene rođene u znaku Vage najviše privlače umetnici, a najmanje su zainteresovane za pravnike i matematičare. 

 

PLAVUŠE NISU GLUPE, ali ni najpoželjnije!



Devica 

Žene Device vrlo su dostojanstvene i emotivne. Svoje emocije ne otkrivaju lako, ali su pred ljudima kojima mogu da veruju potpuno opuštene. Uvek paze na ponašanje i veliki su ljubitelji umetnosti. Device lako otkrivaju šta zanima određenog muškarca i zato im je veoma lako da ga osvoje u najkraćem roku.

Foto: pexels.com

Jarac 

Žene Jarčevi u očima muškaraca izgledaju savršeno zato što imaju nenadmašivu sposobnost da prikriju sve svoje nepravilnosti. One su najjače žene među svim znakovima i gotovo nikada ne pokazuju svoje slabosti, jer ne žele da ispadnu gubitnice u tuđim očima. Žene rođene u ovom znaku privlače muškarca kojeg žele, a njihova visoka inteligencija i strpljenje omogućavaju im da lako manipulišu. Ako ih povredite ili izneverite, ostaviće vas istog trenutka. 

 

PARADOKS! Što više mišića i kose, to manje spermatozoida!



Ribe 

Snaga Riba je u njihovoj slabosti. Iako zvuči kontradiktorno, njihova krhkost i nežnost privlače muškarce koji žele da ih zaštite i vole. Vrlo su šarmantne i neodoljive, a njihova bespomoćnost privlači muškarce kao najjači magnet. Žena Riba očekuje da se muškarac prema njoj ponaša kao kavaljer, u suprotnom nastavlja dalje s potragom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija