• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

08.07.2019

11:12

SINDROM LETNJEG PENISA za kojim su ŽENE POLUDELE! Evo o čemu je reč!

Ljubav

SINDROM LETNJEG PENISA za kojim su ŽENE POLUDELE! Evo o čemu je reč!

Podeli vest

Ukoliko ste ikada istraživali po forumima gde se vodi rasprava oko muškog polnog organa, kojim se pripadnici jačeg pola najviše diče, mogli ste da čujete za sindrom "letnjeg penisa"

Većina muškaraca koji su se bavili svojim polnim organom i merili ga došli su do zaključka da u toku leta njihov libido raste, ali i da im je alatka duža.

Zašto je duži?

Nekoliko faktora se može uzeti u obzir kad je reč o prividnom rastu penisa tokom toplijih meseci. Kad je napolju jako vruće, pijete i više vode, a telo pokušava da se reši vrućine znojenjem. Ta kombinacija dovodi do oticanja tela i kože. I to stvara utisak da su pojedini delovi tela veći nego inače.

DA LI? Dobar seks mora da bude spontan!

Osim toga, kad je vruće krvni sudovi se šire, što uzrokuje porast erektilnog tkiva do maksimalnog volumena.

Foto: Shutterstock

Porast libida!

Ne samo da se penis leti čini većim, veći i seksualna želja raste. Razlog leži u činjenici da se tada češće i više družimo te da veću pažnju polažemo na fizički izgled, što na kraju dovodi do veće požude.Kada je toplo i sunčano osećamo se srećnim i zadovoljnim, a to blagostanje istovremeno osećaju i naši intimni delovi tela.

NIŠTA NIJE KAO NA FILMU! Evo koliko je vremena potrebno ženi da doživi ORGAZAM!

Sunčevo svetlo dokazano utiče na nivo serotonina u našim telima, a to je ključni neurotransmiter koji se povezuje s osećajem zadovoljstva.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
senadjasic6

pre 4 godine

Moj je vajik velik.....masanlai uvek stoji spreman .......

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija