• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesna Đorđević

12.12.2023

19:25

PAPARACO! Grujićeva juri na sto strana kako bi Katji priredila bajku: Kaća rastrzana zbog ćerkinog rođendana

Informer

Estrada

PAPARACO! Grujićeva juri na sto strana kako bi Katji priredila bajku: Kaća rastrzana zbog ćerkinog rođendana

Podeli vest

Katarina Grujić Gobeljić (31) čini sve da svojoj naslednici Katji priredi bajku i dan za pamćenje!

Naime, naslednica folk pevačice i proslavljenog fudbalera Marka Gobeljića (31) u petak, 15. decembra, puni dve godine, pa ponosna majka vrši poslednje pripreme pred veliko slavlje.

Paparaco Informera je Kaću Grujić uslikao u momentu dok je izlazeći iz dečje igraonice u kojoj će se žurka odviti pričala telefonom i poručivala tortu, balone, dekoraciju... Kako je govorila, želi da svojoj jedinici priredi pravu bajku po motivima Diznijevih junaka.

- Želim da sve bude roze, da baloni budu svuda, da dekoracija na stolovima bude raskošna. Neka na torti bude vatrometa - govorila je Grujićeva u jednom dahu organizatorima slavlja koje je angažovala takođe. Kada je završila razgovor sa njima, pozvao ju je suprug iz Atine. Kako smo čuli, slavlju će prisustvovati i on, ali nakratko.

- Sve sam dogovorila i završila. Izgledaće savršeno. Katji je stigla haljinica i božanstvena je - govorila je preko telefona Marku dok se zadovoljno smeškala, jer joj je potvrdio da je kupio avionsku kartu i da stiže na vreme da naslednicu poljubi za njen rođendan.

U toku jučerašnjeg dana kontaktirali smo sa popularnom pevačicom i ona nam je potvrdila da se ovih dana samo ćerkom bavi.

- Tačno je da ne znam gde udaram, jer želim da svojoj Katji priredim dan za pamćenje. Njeno rođenje je praznik i za Marka i za mene i tog dana se nije samo ona rodila nego i mi kao roditelji. Život nam je promenila i oplemenila i svakog dana Bogu zahvaljujemo na tome. Znam da ću u petak biti posebno emotivna, sigurna sam i da ću plakati od sreće i od ponosa, a nadam se da će se ona samo smejati. I tog i svakog narednog dana - kaže ponosna majka za Informer.

Njen suprug, koji živi u Atini, gde igra fudbal, prisustvovaće žurci.

- Marko će doći ujutru i vratiti se uveče jer nema pauzu u igranju. Biće mu naporno, ali ni za šta na svetu ne bi propustio Katjin dan - rekla je Kaća.

Marko i Kaća uveliko razgledaju raskošne vile s bazenom u Atini, gde je Gobelja trenutno stacioniran zbog poslovnog angažmana u fudbalskom klubu Kafisija. Kako bi Kaći i Katji boravak u Grčkoj bio komforniji kada odu kod Marka u posetu, počeli su da razmatraju tu opciju.

Angažovali su agenciju za nekretnine koja im traži idealnu kuću, a neke od njih su već videli.

- Nikada nismo pričali ni o planovima ni o novcu, ali istina je da bismo voleli da se proširimo. Moja porodica već ima kuću s bazenom u Budvi, imamo nekretnine i na planini u Kolašinu, a o sledećoj, potencijalnoj pričaćemo kada je budemo kupili - rekla je Kaća za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15