• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/telegraf

05.12.2023

08:59

Ovo je karatista iz Velesa koji je učestvovao u otmici i ubistvu male Vanje! Uhapšen u svojoj školi borilačkih veština pred učenicima

printscreen facebook

Vesti

Ovo je karatista iz Velesa koji je učestvovao u otmici i ubistvu male Vanje! Uhapšen u svojoj školi borilačkih veština pred učenicima

Podeli vest

Pet osoba osumnjičeno je za otmnicu i ubistvo Vanje Gorčevske (14), a među njima je Bore Videvski karatista iz Velesa, koji je kako javljaju makedonski mediji, uhapšen u svojoj školi sporta za borilačke veštine.

Kako prenose makedonski mediji Vidovski je priveden zajedno sa Veliborom Manevim i Vlatkom Kešiševim. 

Foto: printscreen facebook

Bore Videvski uhapšen u svojoj školi pred učenicima

 

Sva trojica su, osim za otmicu, osumnjičena i za ubistvo Vanje Gorčevske (14) i frizera iz Velesa, Pančea Žeževskog (74) i njima je sinoć određeno zadržavanje do 48 sati.

Inače oni su kako kažu u tužilaštvu na ispitivanju otkrili kada su i gde ubijeni Vanja i Panče.

-Imamo priznanje osumnjičenih ko je za šta odgovoran - kazao je glavni javni tužilac Gavril Bubevski.

Prema prvim informacijama, oni su u svojim izjavama rekli da su Vanju ubili jer je stvar izmakla kontroli.

- To je njihova verzija - dodao je Bubevski.

Uhapšeni Videvski je na svojim profilima na društvenim mrežama kačio fotografije sa decom koju je obučavao borilačkoj veštini. Komentari ispod fotografija svedoče da je osumnjičeni bio majstor karatea i da su ga polaznici i njihovi roditelji obožavali.

Za sada nije poznato koja je njegova uloga bila u otmici i kidnapovanju, a nadležni su juče na konferenciji za medije saopštili da su osumnjičeni priznali šta je ko radio u slučaju koji je šokirao Balkan.

Videvski je krišom doveden u sud, preneli su ranije mediji. On je sproveden u sudnicu preko garaže zgrade suda, a zatim u lift do trećeg sprata.

Za glavnim osumnjičenim za dvostruko ubistvo, Ljupčom Palevskim Palčom, raspisana je međunarodna poternica. On je nakon zločina 30. novembra pobegao za Beograd, i odatle za Bugarsku.

Foto: prinstscreen/društvene mreže

Ljupče Palevski koji je ubio devojčicu i frizera trenutno je u bekstvu i za njim je raspisana međunarodna poternica

 

I Aleksandru Gorčevskom, ocu ubijene Vanje, određen je sinoć pritvor do 48 sati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Đorđević: Srbija i Vučić u UN - borba za globalnu pravdu!
Politika

Đorđević: Srbija i Vučić u UN - borba za globalnu pravdu!

Danas, kada posmatramo globalnu političku scenu i promišljamo o našem mestu ulozi na njoj, kojoj težimo i kao država i kao narod, zaključak koji se nužno nameće jeste - da smo svi, da moramo biti, uz Aleksandra Vučića I da zdušno podržavamo njegovu borbu u Ujedinjenim Nacijama u Njujorku. Poruka koju on šalje jasna je i nedvosmislena: "Mi nismo genocidan narod!, kaže član Glavnog odbora SNS.

22.05.2024

19:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija