• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.B.

03.01.2024

16:18

Ivica je bio u kupatilu u kom se krov srušio: Detalji požara u Novom Bečeju

v.b.

Vesti

Ivica je bio u kupatilu u kom se krov srušio: Detalji požara u Novom Bečeju

Podeli vest

Vlasnik kuće Ivica Milićević (60) nastradao je, dok je njegova žena Olgica povređena u požaru koji je izbio u njihovom domu u Novom Bečeju.

Nesrećnu ženu iz zapaljene kuće izvukla su braća Aleksandar i Slađan Mišković koji žive u komšiluku.

Kako je Aleksandar ispričao za Informer u trenutku kada su došli ispred kuće veliki deo nje je zahvatio plamen.

- Razvalili smo vrata i ušli u kuću. Olgicu smo našli u jednoj sobi, dok je Ivica bio u drugoj i nismo ga videli. Pitali smo je gde je Ivica da i njega izvučemo, međutim ona u prvom trenutku nije mogla da nam kaže, ali je već u sledećem pokazala rukom na drugu prostoriju - priča Aleksandar sa kojim smo razgovarali u blizini izgorele kuće i dodaje:

Foto: V.B.

 

- Kada mi je Olgica pokazala krenuo sam po Ivicu ali se već sa vrata videlo da nije bilo šanse da u nju uđem. Plamen je bio veliki a krov je delom bio urušen. Da sam ušao verovatno bih i ja tu ostao - rekao je Aleksandar. 

- Vatrogasci su probijali zid na kraju kuće da bi Ivicu izvukli, on je ležao na stomaku u kupatilu. Ugušio se i nije mu bilo pomoći. U međuvremenu Olgicu su prevezli u bolnicu u Zrenjanin. Čuo sam da ima opekotine drugog stepena i da srećom nije životno ugrožena - rekao je naš sagovornik.

Prema njegovim rečima Olgica će se najverovatnije oporaviti ali nažalost neće imati gde da se vrati.

- Apelujem naljude koji mogu da joj pomognu. Olgici je ovaj požar sve uzeo - kaže Aleksandar. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija