• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.11.2023

15:21

Mirković: Đilasov kandidat obmanjuje građane

informer.rs

Vesti

Mirković: Đilasov kandidat obmanjuje građane

Podeli vest

Đilasov kandidat danas je ispunio svoj zadatak koji mu je gazda dao

" Izneo je neistine, prazna obećanja i bez grama sramote pokušao da obmane građane, kao da su sve što im je najgori gradonačelnik u istoriji učinio, zaboravili.

Presmešno je sada slušati kako građanima obećava nekakvu Kaliforniju a u Grockoj su za deset godina bili jednom i to su po svedočenju građana, promašili skretanje i izgubili se.

Danas ih je navigacija dovela gde su želeli ali po reakciji ljudi, bolje da su se i ovaj put izgubili, jer laži, manipulacije i prazne priče, kod građana nisu dobrodošle.

Neverovatna je doza licemerstva, da su im građani Grocke sada "važni" a za sve vreme svoje vlasti su ih nazivali građanima drugog reda i na taj način ih tretirali.

Neka Obradović pita svog šefa zašto ništa nije uradio za tu beogradsku opštinu, pa mu možda bude malo jasnije, zašto je tako dočekan.

Dok smo se mi svakog dana borili za svaku opštinu i svaki deo Beograda, oni to čine demagoški u toku kampanje pa ni tada ne razumeju šta je to što građani zaista žele.

Predstojeći izbori će to i potvrditi, kada će politika Aleksandra Vučića, politika rezultata, ispunjenih obećanja i svakodnevna briga o građanima pobediti politiku laži i demagogije, Dragana Đilasa jer Beograd ne sme da stane " - saopštio je Mirković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija