• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.12.2021

12:52

VELIKA BRUKA PLENKOVIĆA I MILANOVIĆA, GRAĐANI IH PONIZILI U PETRINJI! Kakva BLAMČINA hrvatske vlasti na godišnjicu razornog potresa!

Balkan

VELIKA BRUKA PLENKOVIĆA I MILANOVIĆA, GRAĐANI IH PONIZILI U PETRINJI! Kakva BLAMČINA hrvatske vlasti na godišnjicu razornog potresa!

Podeli vest

Na prilazu novoizgrađenoj sportskoj dvorani Osnovne škole Mato Lovrak u Petrinji, osvanula je poruka građana koja se neće svideti hrvatskom predsedniku i hrvatskom premijeru

Predsednik Vlade Andrej Plenković i predsednik države Zoran Milanović danas su krenuli u posetu Baniji, na godišnjicu razornog zemljotresa koji je odneo osam života u toj oblasti.

Milanović obilazi Sisak, Petrinju, Novo Selo Glinsko, Majske poljane i Glinu, dok je Plenković ostao samo u Petrinji. U planu je da Plenković poseti kasarnu, novu sportsku dvoranu, petrinjsku bolnicu, a zatim da prisustvuje misi.

Međutim, na prilazu novoizgrađenoj sportskoj dvorani Osnovne škole Mato Lovrak u Petrinji, osvanula je poruka građana:

"365 dana vi nemate srama."

Podsetimo, danas je godinu dana od razornog zemljotresa koji je pogodio Petrinju, a mnogi stanovnici Banije ostali su bez svojih domova. Prvi petrinjski potres 28. decembra bio je magnitude 5 stepeni prema Rihteru, ali već sutradan Baniju je pogodio još jači potres od 6,2 stepena koji je  odneo živote.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sneza

pre 2 godine

A bitno je da oni znaju sta se u Srbiji desava.

Veljko B

pre 2 godine

Ne samo to, nego još i daju nekome savete.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija