• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/serbian times

25.03.2022

11:27

AMERIČKA RATNA REPORTERKA STALA NA STRANU PUTINA: Za 35 godina nisam videla ovoliko laži kao u ratu u Ukrajini! (VIDEO)

Printskrin Youtube/fox

Vesti

AMERIČKA RATNA REPORTERKA STALA NA STRANU PUTINA: Za 35 godina nisam videla ovoliko laži kao u ratu u Ukrajini! (VIDEO)

Podeli vest

Ugledna američka novinarka i iskusna ratna reporterka Lara Logan, poznata američkoj javnosti kao dopisnica CBS-a tokom revolucije u Egiptu kada je bila žrtva seksualnog napada, imala je zanimljivo gostovanje u emisiji “America’s Voice AM”, gde je govorila o aktuelnom sukobu u Ukrajini na prilično neočekivani način

Logan, inače poreklom iz Južne Afrike, odmah na početku je istakla kako za 35 godina koliko pokriva razne ratove u svetu, nikada nije videla toliku količinu dezinformacija kao tokom rata koji se vodi u Ukrajini, prenosi Serbian times.

Ona je takođe kritikovala i jednoumlje koje prati čitav sukob.

“Sabijaju nas u kutiju u kojoj moramo da mrzimo Vladimira Putina, verujemo u svo zlo koje govore o njemu i gde moramo da volimo Ukrajinu. Nema nikakve sredine”, rekla je.

Logan, koja je trenutno zaposlena na televiziji Fox, govorila je i o američkim biohemijskim laboratorijama u Ukrajini, što je jedna od naročito kontroverznih tema u SAD.

“Mi smo ušli posle pada Sovjetskog Saveza i navodno pretvorili objekte za proizvodnju biološkog oružja u laboratorije za javno zdravlje. Ipak, teško je poverovati u bilo šta. Lagali su oko kovida, lagali su oko sukoba interesa u vezi sa Rusijom, lagali su na suđenju za opoziv predsednika. Ima toliko toga još što se događa u Ukrajini, a o čemu niko ne govori”, objasnila je.

Logan je ispričala i da veliki broj u Ukrajini nosi nacistička obeležja, kao i da nije u pitanju mali broj takvih ljudi, kao što mediji na Zapadu pokušavaju da prikažu.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

Nacisti, Azov, su sastavni deo regularne ukrajinske vojske! U čemu je razlika dali ih je malo ili mnogo!? Znači da je nacizam, odnosno fašizam, zvanična državna politika, i to je to, to je suština! Hvala bogu, da i u toj Americi, ima normalnih i poštenih ljudi i novinara, koji imaju hrabrosti da kažu istinu!

Miki

pre 2 godine

Osam godina su spremali scenario, snimali video klipove i obučavali ukrajince glumi i lažima. Snimci (uglavnom) napravljeni mnogo pre početka sukoba.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija