• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.10.2023

15:15

Brutalno! Evo šta će Rusi uraditi sa Ukrajinom ako se Zelenski ne preda! CIA ekspert najavio nemilosrdnu kaznu!

Reuters/EPA

Vesti

Brutalno! Evo šta će Rusi uraditi sa Ukrajinom ako se Zelenski ne preda! CIA ekspert najavio nemilosrdnu kaznu!

Podeli vest

Ukrajina će morati da kapitulira pred Rusijom da bi opstala kao država, rekao je bivši analitičar CIA Lari Džonson u intervjuu za Jutjub kanal "Dialogue Works".

- Ukrajina će ili kapitulirati ili prestati da postoji kao država. Ne bi trebalo da bude sivih zona. Za Ukrajinu neće biti prelaznog stanja: oni će se predati ili će Rusija likvidirati ovu državu. Rusija je veoma ozbiljna - rekao je ekspert.

Kijev je planirao da vrati nazad pet regiona koji su pripojeni Rusiji, ali to se neće desiti, naglasio je Džonson.

- Zapadni analitičari treba da prestanu da se obmanjuju i prihvate realnost onakvom kakva jeste - zaključio je bivši agent CIA.

Oružane snage Ukrajine već četiri meseca izvode aktivna borbena dejstva na južnodonjeckom, bahmutskom i zaporožskom pravcu, ubacujući u borbu brigade obučene u zemljama NATO- a i naoružane stranom opremom.

Prema rečima Vladimira Putina, za to vreme nisu uspeli da postignu nikakve rezultate. Zapadni vojni eksperti posebno ističu efikasnost ruskih utvrđenih područja i minskih polja, zbog kojih su ukrajinske trupe pretrpele ozbiljne gubitke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija