• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.03.2024

16:40

"Putin ima tajnog sina, sprema ga za novog ruskog cara!" Svetska javnost bruji nakon neverovatnih tvrdnji bivšeg poslanika!

Shutterstock

Vesti

"Putin ima tajnog sina, sprema ga za novog ruskog cara!" Svetska javnost bruji nakon neverovatnih tvrdnji bivšeg poslanika!

Podeli vest

Vladimir Putin bi mogao da priprema svog navodnog tajnog devetogodišnjeg sina za vlast dok planira dinastičko nasleđivanje, prema jednoj šokantnoj tvrdnji.

Priča se da 71-godišnji ruski lider takođe želi da dovede svoje dve starije ćerke na vlast da bi delovale kao potencijalni „regenti“ ako mu se zdravlje pokvari.

Prema novoj bizarnoj teoriji, kaže se da Putin želi da nastavi da vlada Rusijom sve dok njegov tajni sin Ivan ne napuni 18 godina i ne preuzme uzde Kremlja kao novi car zemlje.

To bi podrazumevalo promenu ruskog ustava – koji Putin ranije nije imao problema da menja – koji nalaže da predsednik mora da bude stariji od 35 godina.

Čudna tvrdnja dolazi od ruskog advokata, bivšeg poslanika i političkog stručnjaka Marka Fejgina (52), koji je svojevremeno zastupao kultni anti-putinovski pank bend Pusi Rajot, prenosi "The Sun".

Obraćajući se ukrajinskom TV voditelju Dmitriju Gordonu rekao je da Putin ima dva mlada sina sa svojom dugogodišnjom devojkom gimnastičarkom Alinom Kabajevom (40).

Putin je priznao dve ćerke sa svojom bivšom suprugom Ljudmilom, ali kruže glasine o tome da ima više dece.

 

 

Veruje se da su se Putin i Kabajeva u tajnosti venčali.

Fejgin kaže da njihov navodni stariji tajni sin Ivan ima devet godina i da se već sprema za predsednika.

Dugo se priča da je rođen u ekskluzivnoj privatnoj klinici u Švajcarskoj.

Drugi sin - Vladimir mlađi- navodno je rođen četiri godine kasnije u Moskvi 2019. godine, a za porođaj je u oba slučaja navodno bila zadužena ista doktorka sovjetskog porekla Natalija Tibo Kondratjeva (63).

Doktorka je iznenada umrla pre godinu dana, četiri dana pre nego što je njena uloga u navodnom rođenju sinova Kabajeve objavljena u javnosti.

Putin – koji je sasvim siguran da će obezbediti treći mandat ovog meseca na izborima bez ijednog pravog rivala – planira „dinastički transfer vlasti unutar totalitarnog sistema“, tvrdi Fejgin.

- Ovo mu je važno. U narednih 12 godina mora da stvori uslove u sistemu da niko osim njegovih naslednika ne može da bude na čelu države. U ovom braku (sa Kabajevom) postoje sinovi, to je apsolutno tačno. To su mnogi utvrdili i potvrdili… Ona definitivno ima dva sina… to su Ivan i Vladimir – rekao je Fejgin.

 

 

Fejgin je objasnio da bi Putin mogao da izvrši promenu ustava „preko noći“ koja bi omogućila rano nasledstvo u kraljevskom stilu od strane sina, umesto da čeka 35. godinu.

- Za Putina je ova opcija, naravno, najbolja. To je zlatna opcija. Da ima sina koji će sedeti na prestolu, čak i ako tu bude neka grupa regenta koju čine njegove ćerke, ili drugi... nekako će to formalizovati – rekao je on.

Fejgin je sugerisao da je Rusija previše „seksistička“ da bi Putin predao vlast svojim ćerkama Mariji Voroncovoj (38) i Katarini Tihonovoj (37).

Isto bi važilo i za njegovu navodnu tajnu ćerku Luizu Rozovu - dete za koje se priča da deli sa Svetlanom Krivonogih (48), čistačicom koja je postala multimilionerka.

Veruje se da Luiza, koja puni 21 godinu, studira u nekoj zapadnoj prestonici dok se ruski rat u Ukrajini odugovlači.

Ali Fejgin je rekao da će njegove dve priznate ćerke „sigurno“ biti dovedene na vlast pošto su mu „potrebne“.

On je prognozirao da će njegova ćerka Marija - koja je poslednjih meseci iznenada dospela u centar pažnje - postati ministarka zdravlja nakon izbora.

Njena mlađa sestra Katarina mogla bi da bude ministarka obrazovanja, predvideo je Fejgin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15