• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2023

06:54

Teo prvi put pred novinarima! Ljubimac "delija" zgazio Fener pa pričao o navijačima (VIDEO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Teo prvi put pred novinarima! Ljubimac "delija" zgazio Fener pa pričao o navijačima (VIDEO)

Podeli vest

Imaće noćne more igrači Fenerbahčea! Nakon poraza od Partizana pre dva dana, ponovo su nagrabusili, Crvena zvezda je pregazila goste 87:56 (25:16, 20:10, 15:14, 27:16 ) u osmom kolu Evrolige.

Treću pobedu Crvenoj zvezdi u Evroligi doneli su Miloš Teodosić sa 18 i Džoel Bolomboj sa 14 poena. Ekipu Dimitrisa Itudisa predvodio je Najdžel Hejs Dejvis sa ubačenih 12 koševa. 

Posle meča, pred novinare je stao i Miloš Teodosić, prvi put od kako je došao među crveno-bele.

- Bitna pobeda. Odlična utakmica za nas, pre svega u odbrani smo odigrali sjajno, to je način na koji treba da igramo odbranu u nastavku sezone i na to sam najponosniji. Ne samo večeras, od početka sezone igramo dobro. Nismo imali sreće, nedostajalo nam je malo iskustva i malo znanja u nekim utakmicama. Pre svega mislim na Partizan i Žalgiris gde smo gubili bezveze. Treba da ostanemo pozitivni i da gledamo napred. To je pravi put - rekao je 36-godišnji plejmejker.

Timski je Zvezda odigrala sjajan meč, možda najbolji u sezoni.


- Fener nije odigrao na način na koji igra generalno, ali sigurno im ni mi nismo dozvolili. Imali su malo lošiji dan, da budemo iskreni. Sigurno jedna od najboljih utakmica otkako sam ja u Zvezdi.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Već za dva dana, crveno-bele očekuje duel sa Olimpijakosom u Pireju.

- Mi moramo da treniramo, a mislim da većina igrača više voli da igra utakmice nego da trenira. Jeste da je teško, ali kako nama, tako i drugima. Treba da se privikavamo, profesionalci smo.

Ogromnu podršku "delija" imala je Crvena zvezda u Areni.

- Lepo je kada vidiš da neko ceni tvoje zalaganje, bacanje za loptu, emociju koju pokažeš u toku igre. To daje još veću energiju i motivaciju da pred svojim navijačima igraš što bolje.

 

 

Već u prvom minutu meča Šabaz Nejpir je dobio udarac lakom u nos od Tajlera Dorsija zbog čega je završio u bolnici, da bi pred kraj treće deonice Jago, iskrenuo zglob.

- To je već peti igrača koji su povređeni. To nije mala stvar, to je nešto što me iskreno brine, upravo zbog velikog broja utakmica i rotacija. Nadam se da će Šabaz moći da igra one tamo nedelje. Ustvari, ne znam. To je pitanje za doktora. Ne znam šta je sa Jagom. Skratila nam se rotacija.

Teo je nosio dres Olimpijakosa, osećanja će biti pomešana.

- Meni protivnički navijači ne stvaraju pritisak. Ja sam sebi stvaram pritisak da igram i dam svoj maksimum. Emotivno sam vezan za Olimpijakos i Atinu. Uvek sam voleo da idem i da igram dole. Nadam se da ćemo uživati u utakmici i da ćemo igrati na način na koji smo igrali večeras.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Beograd opet koban po Turke! Zvezda demolirala Fener!
Crvena zvezda

Beograd opet koban po Turke! Zvezda demolirala Fener!

Neće se ove godine po lepom sećati Beograda iz redova turskog Fenerbahčea, pošto su, nakon poraza od Partizana pre dva dana (09. novembar), ponovo stradali, ali ovoga puta od Crvene zvezde 87:56 (25:16, 20:10, 15:14, 27:16 ) u osmom kolu Evrolige.

14.11.2023

22:36

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija