• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2023

14:30 >> 14:51

DULJAJ NA RAPORTU KOD UPRAVE! Trener predstavlja plan kako da ostane u Partizanu!

Starsportphoto

Fudbal

DULJAJ NA RAPORTU KOD UPRAVE! Trener predstavlja plan kako da ostane u Partizanu!

Podeli vest

Strateg fudbalera Partizana Igor Duljaj danas će rukovodstvu na čelu sa predsednikom Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom predstaviti ideju kako bi u narednoj sezoni trebalo da izgleda ekipa crno-belih.

Bivši reprezentativac Srbije Igor Duljaj sastaće se danas sa predstavnicima uprave crno-belih i predstaviti plan za budućnost prema kom bi ostao na klupi.

Foto: Starsportphoto

Igor Duljaj

Nekadašnji vezista Partizana i Šahtjora nije se proslavio posle odlaska Gordana Petrića jer je na 14 utakmica upisao šest pobeda, pet poraza i tri remija, a crno-beli su prvi put posle 33 godine završili na 4. mestu u nacionalnom šampionatu.

- Uprava Partizana na čelu sa Miloradom Vučelićem i Milošem Vazurom održaće danas sastanak sa trenerom Igorom Duljajem. Trener je odlučio da predstavi plan i ideju na koji način bi Partizan mogao da izgradi i poboljša ekipu u narednoj sezoni i da bude konkurentan. Članovi uprave odlučili su da ga saslušaju jer smatraju da je odnosom prema klubu zaslužio priliku da ih uveri da ekipa može bolje da odigra u narednoj sezoni, pogotovo kada ekipa bude odradila pripreme sa njim - kaže za Informer izvor blizak klubu iz Humske.

Foto: Starsportphoto

Miloš Vazura i Milorad Vučelić

Kako smo već pisali, uprava Partizana pokušala je da angažuje ili Sašu Ilića ili Marka Nikolića, ali za sad ta ideja ne ide po planu.

Nikolić je pronašao novi klub, dok je Saša Ilić na pragu osvajanja titule u Bugarskoj sa CSKA iz Sofije i prekida višegodišnje dominacije Ludogoreca.

U slučaju da do rastanka sa Duljajem ipak dođe, mladi trener neće praviti problem oko isplate preostalih zarada.

- Duljaj je jedan od pravih partizanovaca koji neće praviti probleme klubu i imati bilo kakve zahteve. Takav je i Aleksandar Stanojević - tvrdi naš izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kickokko

pre 10 meseci

Neka trazi 5-8 M evra za pojacanja i onda od njega mogu traziti trofeje. Inace, ova ekipa je dala svoje, i nikad se nece vratiti na nivo koji je imala, pa makar i Gvardiolu doveli. Jednostavno kao tim su psiholoski potroseni nakon istorijskog debakla u prvenstvu Srbije. Ako ta uprava nije u stanju da to uradi neka ide na branje jagoda! Duljaj je divan covek,posten i otvoren do kraja i ne treba ga tek tako potrositi. Stvarno, mislim da on treba dobiti pravu sansu pa i kao neku vrstu zahvalnosti sto je imao hrabrosti da prihvati vadjenje vrelih krompira ispod satcha! Ukoliko Partizan ne uradi nesto ozbilno,odnosno priblizno ovome sto sam rekao, ocekujte dalji sunovrat ekipe. Nema tog trenera koji ce biti u stanju reanimirati mrtav tim! To je potpuno jasno svakom treneru

Nes

pre 10 meseci

Nije Duljaj napravio ovo sa Partizanom nego olosi .nesposobni iz takozvane uprave sad bi kao i AV, da se operu preko tudih leda , da imaju trunke obraza morali su odavno da napuste prostorije kluba , ali ocito cekaju da ih navijaci izbace takav nemoral nije zabelezen u istori Partizana ..sramno..

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija