• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

26.03.2024

15:41

Iz prve ruke! Bogdanović je bio drzak, bezobrazan... Sin legende otkrio nepoznate detalje! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

Iz prve ruke! Bogdanović je bio drzak, bezobrazan... Sin legende otkrio nepoznate detalje! (VIDEO)

Podeli vest

Radre Bogdanović je bio drzak, bezobrazan i korektan igrač - poručio je Amar Osim, nekadašnji saigrač jednog od najpopularnijih fudbalskih analitičara na ovim prostorima.

Rade Bogdanović, bivši fudbalski reprezentativac Jugoslavije, često je u centru pažnje javnosti zbog britkog jezika i surove iskrenosti.

Nije čest slučaj da njega neko komentariše javno, a sada je to učinio njegov nekadašnji saigrač Amar Osim, koji je igrao sa njim u Željezničaru iz Sarajeva.

Sin legendarnog Ivice Osima se u jednom podkastu prisetio Bogdanovićevih početaka, i tvrdi da niko nije mogao da pretpostavi da će nakon igračkih dana Rade biti zadužen za analiziranje mečeva na mnogim  televizijama u regionu!

 

 

- On je nezavistan čovek, nema potrebe da ikome ide niz dlaku, a razume se dovoljno u fudbal da većinu stvari koje kaže su tačne. I ne boji se da ih kaže javno. Rečit je, nije on tada držao govore, nije ni mogao, nije takav trenutak bio. Da neko mlađi drži govore... On je poštovao starije, ali je bio drčan, nije dao na sebe ni u igri, ni ovako. Nismo mogli pretpostaviti da će biti neko ko će sad pričati... Ipak, mogao si pretpostaviti da će biti dobar igrač -poručio je Osim.

Prisetio se Amar i početaka čoveka koji gotovo svakom izjavom podigne prašinu u fudbalskom svetu.

- On je mlad počeo da igra, postigao je gol na svojoj prvoj utakmici koju je počeo. Ta utakmica je bila meni prva koju sam na Grbavici igrao. Ušao sam drugo poluvreme, vodili smo 3:0 protiv Hajduka. On je treći gol dao, levom nogom na severni gol stadiona. On je to prepričavao... Ja se tačno sećam da je on znao da igra s obe noge. Mislim, dešnjak je, leva mu je slabija, ali nije baš. Znao je on. Korektan je igrač bio s obe noge, jak, drzak, bezobrazan čak nekad. I levom je spuca, ona malo preko noge i ode u rašlje, stvarno dobar gol. Dobili mi 3:0, a on je čak nekad rekao da je 3:1 bilo. Meni prva utakmica to, na Grbavici, u životu. Golemo je to! To je ta utakmica kada je on bio u startnoj postavi, neko je povređen bio i on na 2:0 postigne taj treći gol u rašlje! Dobar gol! - zaključio je Amar Osim.

Jedan od retkih koji je javno isprozivao Radeta Bogdanovića bio je fudbaler Ferencvaroša Aleksandar Pešić, koji je u podkastu Informera rekao da je on bezobrazan i loš čovek.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija