• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2023

08:29

Sprema se haos u Zadru! Huligani dolivaju ulje na vatru: Zvezda se trese

printscreen

Košarka

Sprema se haos u Zadru! Huligani dolivaju ulje na vatru: Zvezda se trese

Podeli vest

Hrvatski huligani napali su u subotu i povredili novinare i članove delegacije Crvene zvezde u Zadru, a sada su se oglasili i navijači Zadra.

Zvezda je posle sramnog premlaćivanja Srba u Zadru zatražila da se meč koji je na programu u nedelju od 17 časova igra bez prisustva publike, jer imaju informacije da se spremaju neredi i  utakmici u dvorani Krešimir Ćosić. Očekivano, Zadar nije podržao zahtev Zvezde.

Posle skandala u Zadru, a na dan utakmice, oglasili su se navijči "KK Zadar fans" i dodatno podigli prašinu:

"Zvezda na sve načine pokušava da se utakmica odigra pred praznim tribinama. Još je ostalo 2.861 ulaznica u prodaji. Krešin dom biće krcat! 9.000 navijača u paklenoj atmosferi dočekuje Crvenu zvezdu koja se trese pod nogama! Ako igrači Zvezde ne izađe na parket očekujemo registrovanje utakmice 30:0 u korist Zadra. Prodaja preostalih karata počinje ujutro od 10 sati na blagajnama ŠC Višnjik", stoji u objavi navijača Zadra, mnaravno bez reči osude divljačkog napada na novinare i članove delegacije Zvezde.

 

 

Utakmica sedmog kola ABA lige između Crvene zvezde i Zadra zakazana je za 17 časova u dvorani "Višnjik". Nekoliko dana pred utakmicu navijačka grupa "Tornado" je objavila saopštenje, koji je bio poziv na linč, kako su poručili iz kluba sa Malog Kalemegdana. 

"Došao je trenutak da dignemo svoj glas i pokažemo svima da nas nikakva nepravda neće slomiti! Prošla utakmica nas je ostavila sa gorčinom u ustima, ali to nas neće zaustaviti. Ovo je prilika da se uzdignemo i pokažemo svima da smo nepokolebljivi. Pozivamo sve vas da dođete na utakmicu i date podršku našoj ekipi. Neka se dvorana trese od naše strasti i energije. Neka naši igrači znaju da smo uz njih bez obzira na sve! Naša odanost klubu neće biti narušena nikakvim sudijski odlukama. Neka protivnički igrači znaju da su došli u našu tvrđavu, gde se nepravda kažnjava strašću i verom u našu ekipu. Neka naša glasna podrška bude neprijateljima noćna mora. Neka naša strast bude oružje koje će nas dovesti do pobede. Ovo je trenutak da dokažemo kako nas ujedinjene niko ne može pobediti. S igračima i trenerima na parketu, zajedno ćemo pobediti privatne lobije srpske prćije od lige. Napred Zadar", piše u saopštenju "Tornada". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija