• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2023

05:50

Krah Denvera! Jokić nemoćan, Oklahoma razmontirala Nagetse (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Krah Denvera! Jokić nemoćan, Oklahoma razmontirala Nagetse (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su pred svojim navijačima usred Kolorada u "Bol Areni" od Oklahome sa 119:93.

Šampion NBA lige je posle šest vezanih pobeda stao. Denveru protiv zahuktale Oklahome nije mogao da pomogne ni srpski centar Nikola Jokić, koji je bio najbolji u redovima Nagetsa. Ali, bez pomoć saigrača bio je nemoćan, pa je Oklahoma pevajući napustila Kolorado.

Naš as je upisao dabl-dabl od 19 poena, 10 skokova i 7 asistencija. Dvocifreni su kod domaćina bili samo još Votson, koji je ubacio 14, Porter 12, a Stroder 10 poena.

Foto: Tanjug/AP

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je nezaustavljivi Gildžes Aleksander sa 40 poena. Gildžes Aleksander je vodio Oklahomu do šestog trijumfa u poslednjih sedam utakmica. A bio je ovo peti meč koju je završio sa 40 ili više poena od starta sezone. U pobedničkom timu je raspoložen bio i Čet Holmgren sa 24 poena, Gidi je dodao 12, a Vilijams 11 poena.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Što se utakmice tiče, posle neizvesnijeg prvog poluvremena, nakon kog su gosti vodili 54:48, Jokić je držao Denver u igri. Na odmor je otišao sa 15 ubačenih poena. Ali, Tander je "eksplodirao" tokom treće četvrtine, koju je dobio 34:20. Igra Denvera potpuno se raspala, a srpski centar je tokom drugog dela ubacio samo dva poena. Nagetsi su do kraja meča pokušali da se vrate u život, da budu konkurentniji, ali nakon "-20" (88:68), povratka nije bilo. Pošto je meč bio rešen Jokić je dobar deo četvrte četvrtine presedeo na klupi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

Šansu u redovima Oklahome dobio je i Vasa Micić, a za nešto više od 13 minuta imao je 2 poena, 1 skok i 2 asistencije.

 

 

 

 

 

NBA LIGA

Subota

Orlando - Njujork 117:108

Vašington - Bruklin 110:104

Atlanta - Sakramento 110:117

Boston - Toronto 120:118

Klivlend - Milvoki 111:119

Hjuston - Filadelfija 127:131

Denver - Oklahoma 93:119

Finiks - Šarlot 

Portland - San Antonio

LA Klipers - Memfis

Juta - Majami

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija