• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.10.2023

08:35

Aman, ubićete i sebe i druge! Ponovo vožnja u kontra smeru, ali ovoga puta to nije sve! (VIDEO)

printskrin drustvene mreze

Društvo

Aman, ubićete i sebe i druge! Ponovo vožnja u kontra smeru, ali ovoga puta to nije sve! (VIDEO)

Podeli vest

Iako se svakodnevno dešavaju saobraćajne nesreće i iako su postavljeni znaci za pogrešan smer, određen broj vozača se i dalje igra kako sa svojim, tako i sa tuđim životima vožnjom u kontra smeru.

Na društvenim mrežama pojavila se objava koja prikazuje još jednu bizarnu i neodgovornu vožnju u Beogradu.

Naime, na snimku je prikazana žena kako vozi kontra smerom na obilaznici oko Beograda, tačnije na delu puta od Novog Beograda ka Surčinu. 

Kako se može videti, ona je vozila suprotnim smerom, a onda kod semafora je bez migavca ili bilo kakve najave krenula naglo da skreće, ugrožavajući i svoj i život drugih vozača!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Veliki broj korisnika ove društvene mreže istaklo je u komentarima kako ne znaju kako vozač može da pogreši smer, kao i da zbog ovakvih učestalih situacija treba da se uvede trajno oduzimanje vozačke dozvole za sve one koji voze suprotnim smerom.

"Trajno oduzimanje vozačke dozvole auta sa nemogucnošću da ponovo polaže i kazna 2000 evra za ovakve vozače!"

"Strašno. Ne znam sta je s ljudima, kako možes da skreneš u kontra smer ne razumem"

"Zbog ovakvih stradaju nevini ljudi" glasili su samo neki od komentara.

Podsetimo, u poslednjem periodu u Srbiji neretko vozači pogreše smer, što je u nekim situacijama za rezultat imalo fatalan ishod. Više o tome pročitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija