• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

13.03.2024

14:06

Na sajmu automobila 40 novih modela vozila: Stižu premijum limuzine od 130.000 evra

Zoran Sinko

Društvo

Na sajmu automobila 40 novih modela vozila: Stižu premijum limuzine od 130.000 evra

Podeli vest

Sajam automobila u Beogradu "BG CAR SHOW" i 16. Međunarodni sajam motocikala "Motopašion" biće održani na Beogradskom sajmu u tradicionalnom prolećnom terminu, od 21. do 27. marta.

U okviru ovogodišnje sajamske manifestacije, koja je najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u jugoistočnoj Evropi, predstaviće se tridesetak auto i isto toliko moto brendova.

- Kao i svake godine, za vozila iz premijum klase rezervisana je posebna hala Beogradskog sajma pa će posetioci moći da uživaju u enterijeru i eksterijeru najnovijih modela luksuznih automobila renomiranih Premium brendova. Ovu grupu vozila odlikuje njihov unikatni dizajn, luksuzni raskošni enterijeri od vrhunskih kvalitetnih materijala, najnovije tehnološke inovacije kao i napredni sistemi pomoći u vožnji, personalizovana podešavanja mnogobrojnih luksuznih dodataka koje ovaj segment podrazumeva - navodiSaša Mitrović, head vertikale za auto-moto i nautiku na poznatom sajtu za oglase.

Dodaje da će se u hali četiri održati "Moto pašion" - 16 Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i Moto opreme koji će, po svemu sudeći, ove godine prevazići sva očekivanja.

Električni motorcikli

- Očekuje nas impozantan broj izlagača, promovisanje novih modela najpopularnih brendova kao i nekoliko novih brendova motorcikala koji do sada nisu bili u ponudi na našem tršištu. Ovoga puta očekuje nas i izuzetna ponuda električnih motorcikala bez konvencionalnog agregata, pri tome ne govorimo o mopedima i skuterima već o motorciklima velikih gabarita i ozbiljnih voznih karakteristika, a za sve ovo možemo zahvaliti ozbiljnoj pripremi za sajam uvoznika i predstavnika brendova koji nam garantuju atraktivnu ponudu ove godine - rekao je Mitrović.

Očekuje se da će 410 izlagača pripremiti posebne cene za potencijalne kupce, te da će ponude finansiranja banka i lizng kuća biti pristupačnije kupcima.

- Važno je napomenuti da su i osiguravajuće kuće pripremile posebne cene za svoje ponude tokom trajanja sajma. Prodavci novih vozila još uvek ne izlaze sa tačnim cenama koje će biti prezentovane na Sajmu automobila, ali po dostupnim informacijama u ovom trenutku možemo očekivati da će se vozila iz segmenta malih gradskih automobila cenovno kretati u rasponu od 13.490 evra pa do 16.000 evra u boljem paketu dodatne opreme, vozila srednje veličine B segmenta u koje spada i segment manjih porodičnih automobila cenovno će se kretati od 17.000 evra do 20.000 evra, dok će se vozila C segmenta cenovno kretati od 18.000 evra, pa do 25.000 evra za vozila sa visokim stepenom opreme - kaže on.

Luksuzna vozila premium Brendova i SUV segment vozila biće kao i do sada cenovnog raspona od 65.000 evra do 130.000 evra.

Očekuje se oko 40 novih modela u auto i više od 40 u moto sektoru. Biće nam prezentovani najnoviji modeli automobila i motocikala koji su se na našem tržištu pojavili tokom prošle ili će se pojaviti ove godine gde su uključeni automobili svih kategorija, od gradskih automobila do luksuznih limuzina, terenskih vozila, električnih i sportskih automobila, kao i širok spektar motocikala za različite vrste vozača. Biće nam predstavljene najnovije tehnološke inovacije, uključujući napredne sisteme bezbednosti, autonomnu vožnju, ekološke tehnologije - dodaje Mitrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija