• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Mili Čolić

03.01.2024

09:00

ESTRADAnje! Mili Čolić: Srećna nova šou-biznis godina

Pedja Milosavljević

Kolumne

ESTRADAnje! Mili Čolić: Srećna nova šou-biznis godina

Podeli vest

Niko ne može da zna šta nam donosi 2024. godina, ali zato ja mogu da napišem svoje želje.

Došla je, kao da je imala izbor da ne dođe? Morala je i pred nama je 2024. godina. Kao i uvek, nije kasnila, pojavila se tačno na vreme u punom sjaju svoje grandioznosti. Ne razumem se u brojke, pa mislim da bi Vesna Rivas i Goca Dragišić sa astrološkog i numerološkog aspekta bile mnogo bolje od mene, ali na njihovu žalost ovu kolumnu pišem ja.

Foto: Zoran Sinko

 

 

Što je bilo na šou-biznis sceni bilo je i ostaje u 2023. godini. Jedina osoba koja bi verovatno volela da joj se ponovi sve iz prethodne godine jeste Aleksandra Prijović Prija. Za ostale nisam nimalo siguran!

Godina za nama bila je raspevana, puna muzike i hitova. Pored toga bila je bombastična i skandalozna. Pop muzičar je bio optužen sa seksualno uznemiravanje, dok je folk pevačica trpela ponižavanje na internetu od strane bivšeg momka labilnog karaktera i živaca. Starleta je bila pretučena, a najpoznatija rijaliti lezbijka se zaljubila, udala i brže-bolje razvela. Tokom prošle godine saznali smo da je folk diva crkvi donirala luster. Raspredali smo ko s kim gužva posteljinu, ko je uspeo zbog gimnastike u spavaćoj sobi, a ko zahvaljujući realnom talentu. Više smo gledali društvene mreže nego što smo čitali knjige.

Išli smo na koncerte, čak i na one za koje su se karte delile besplatno. Dočekali smo regionalne zvezde, ali smo i mi bili zvezde regiona.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

Niko ne može da zna šta nam donosi nova 2024. šou-biznis godina, ali zato ja mogu da napišem svoje želje. Neka nova bude bolja. Neka se pojave nove pevačice, a ove koje znamo neka ne posustaju i neka budu još bolje nego do sada. Neka se pojavi i nova muška muzička zvezda. To nam fali, i to ozbiljno! Prosečnim pevačicama želim duplo više dobrih pesama nego skandala zbog kojih se povlače po medijima. Starletama želim da nađu realno zanimanje, jer neće moći doveka da se povlače po rijaliti programima. Stareltanima želim da manje jure starlete i da ako već neće nama, sebi priznaju ko su i šta su. Velika želja mi je i da se uvede porez na glupost, nevaspitanje i nedostatak stila i ukusa. Porez ne bi trebalo da bude paušalan i ne bi smeo da se odnosi samo na estradu. O tome ipak neki drugi put.

Dobro došla 2024. godino. Šou-biznis scena ne očekuje ništa, ali spremna je na sve što si spremila. Kolege, nemojte štedeti na zvezdanoj prašini, ali vodite računa po kome ćete je posipati. Sve vas voli, Mili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija