• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2023

17:44

Samostalni poslanik Dejan Bulatović oštro o Đilasu: Kukavica preti da bi me ućutkao - to se neće dogoditi!

Beta

Politika

Samostalni poslanik Dejan Bulatović oštro o Đilasu: Kukavica preti da bi me ućutkao - to se neće dogoditi!

Podeli vest

Samostalni poslanik u Skupštini Srbije Dejan Bulatović poručio je da se ne plaši pretnji koje je izneo lider hejterske opozicije Dragan Đilas.

- Da su sila i zastrašivanje jedino čime Dragan Đilas raspolaže u svom političkom opusu, dokazao je on sam, podnevši tužbu protiv mene, nakon što sam jasno i otvoreno govorio o njegovom ponašanju nakon vesti da poseduje bankovne račune na ostrvu Mauricijus. Govorio sam istinu i to će se dokazati na sudu. Zašto taj Dragan Đilas, koji sebe smatra jedinim liderom opozicije, ne prihvati moj poziv na televizijski duel u njemu naklonjenim medijima, da se suočimo pred očima javnosti? Da li je to zbog toga što se plaši da ću javno reći da danas na političkoj sceni on, postoji samo i isključivo zahvaljujući meni i mojoj Zelenoj ekološkoj stranci i tome što me prevario, jer nije bio sposoban da na svoje ime sakupi dovoljno potpisa za osnivanje sopstvene stranke? Da li si mi zato, Dragane Đilas, pretio da ćeš mi oteti imanje? Da bi me ućutkao? To se neće dogoditi - rekao je samostalni narodni poslanik Dejan Bulatović.

Foto: Ata images

 

Bulatović navodi da je Đilas krenuo da se obračunava sa njim nakon što je ukazivao na štetu koju Marinika Tepić nanosi Stranci slobode i pravde i totalnim fijaskom na izborima.

- Nakon debakla koji su Dragan Đilas i Marinika Tepić doživeli na prošlogodišnjim izborima, a zbog toga što sam već duži period sve glasnije ukazivao na probleme i štetu koje Marinika Tepić nanosi stranci besprizornim lažima koje plasira preko medija koje Dragan Đilas kontroliše, odlučio je da se obračuna sa mnom. Na osnovu pozajmice koju mi je dao, počeo je da mi preti kako će mi oduzeti imanje. Isto to imanje sam stekao desetogodišnjim radom u Francuskoj, iz koje sam se vratio kako bih uložio kapital u svoju zemlju. Manipulacije i obmane kojima se služi Dragan Đilas će i te kako ugledati svetlost dana jer se ja ničijih pretnji ne plašim, a ponajmanje onih koje mi upućuje bivši gradonačelnik, bivši predsednik Demokratske stranke, ali doživotni manipulant, politikant i kukavica Dragan Đilas - istakao je Bulatović.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

 

 

- Da sam vrlo otvoren i transparentan u istinama koje iznosim dokazaću još jednom, tako što ću sada po ko zna koji put da pozovem kukavicu Dragana Đilasa na javni tv duel na nekoj od televizija koje su njemu naklonjene, a na koji slobodno može da povede i Mariniku Tepić, da se pred očima javnosti pogledamo i sučelimo argumente. Da se odbrani, ako može, od svega što iznosim. I još jednom da ponovim, Dragane Đilas, ne plašim te se, nećeš me ućutkati a još manje zaustaviti u razotkrivanju tvojih podlosti kojima se služiš i da ti poručim da ni na ovim, ali ni na bilo kojim drugim izborima nećeš utoliti glad za vlašću, jer ćeš vrlo brzo završiti u neslavnom odeljku političke istorije - zaključio je Bulatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milenko

pre 6 meseci

Kukavice i slabići poput Đilasa se na prljave načine obračunavaju sa svojim neistomišljenicima.

Boka

pre 6 meseci

Pretnje,isticanje sile i nadmoći unazadjuju ovu zemlju i jasno govore o interesima pojedinaca a ne populacije

Đurađ

pre 6 meseci

Sve je to smišljeno u inostranstvu, kako bi Đilas i Marinika dobili vlast! Jedino što ne mogu da ubede građane da glasaju za ove likove!

Jovan Ristić

pre 6 meseci

Đilas se osilio jer ima podršku sa zapada! Jedino što će ponovo dobiti odgovor od naroda na izborima! Neće mu se dopasti.

Gojković Nikola

pre 6 meseci

Đilas misli da svojim prljavim novcem može sve da kupi! Narod mu je objasnio da ne može!

Ena

pre 6 meseci

Đilas i njegovi pajtaši su spremni sve da urade ne bi li došli na vlast.

Natasa

pre 6 meseci

Sta se moze ocekivati od Dragana Djilasa nista dobro i korisno za Srbiju i njen narod

ana

pre 6 meseci

Djilas da nema sta da sakrije ne bi ucutkivao poslanike

jelenajelena

pre 6 meseci

Navikao Djilas da preti pa to ti je kao da ga se neko plasi ali dzabe mu naisao je na tvrd orah na coveka koji je bio do juce njegov clan i koji zna sve o njemu i onda se Djilas nadje pametan i da ga tuzi sami ide mecki na rupu bez potrebe.

ivana

pre 6 meseci

Samo oni koji su zgresili beze od istine,krijuci se iza napada.to je Djilas!

Vojka

pre 6 meseci

Casno je od Bulatovica sto je pozvao na duel jer je tako najbolje da bivsi saborci ukrste argumente.

Vojka

pre 6 meseci

Dilasu su prvom puna usta slobode govora pa mora da je ispostuje kod drugih.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija