22.11.2020.

10:47

Foto:

Magazin

'ŽIVA' RIBA ILI ONA IZ KONZERVE? Šta kažu stručnjaci, koja je ZDRAVIJA?

Ribe u konzervi imaju isto onoliko zdravih sastojaka kao i sveže. Stručnjaci kažu da ima više kalcijuma kod konzervirane ribe nego kod sveže jer u konzervi kosti ribe omekšaju i mogu se jesti, pa je zato povećana njihova vrednost.

Informer

Izaberite one ribe koje su u maslinovom ulju, ne one u vlastitom soku jer ove prve imaju mnogo više omega-3 masnih kiselina. Ulja pomažu da se očuva više hranljivih sastojaka u ribi, za razliku od vode.

Ako ste opet GLADNI posle dva, tri sata, PAMETNIJE BIRAJTE namirnice! Šta je NAJZDRAVIJI DORUČAK pogledajte OVDE.

ZATEGNITE STOMAK I POZADINU! Plan vežbi za vidljive rezultate U KRATKOM ROKU (FOTO) pogledajte OVDE.